Categorie Horn

Construirea acoperișului unei case particulare

Potrivit statisticilor, fiecare proprietar de case a construit propria casă. Potrivit feedback-ului lor, acoperirea independentă este una dintre cele mai dificile etape pentru constructorii neprofesionali.

Vopsea de acoperiș din metal

Vopselele de acoperire sunt un tip special de acoperire. Ele nu ar trebui să fie doar plăcute să privească, ci și să aibă o întreagă serie de funcții de protecție și de prevenire.

Izolarea din interior - izolarea acoperișului

Se crede că acoperișul este mai bine să se izoleze chiar înainte de instalarea acoperișului. Acest lucru este mai simplu și este puțin probabil să fie montat necorespunzător.

Izolația fonică pentru acoperiș

Proiectarea corectă a acoperișului - garantând o funcționare lungă și confortabilă a oricărei clădiri. De aceea, atât de multă atenție este acordată tuturor etapelor acoperișului, una dintre cele mai importante, dintre care se numără și punerea în aplicare a acoperirii cu barieră de vapori.

Tehnologia de izolare a acoperișului din interior cu propriile mâini

În unele cazuri, izolația acoperișului din interior este o condiție prealabilă pentru un microclimat confortabil în casă. Acestea includ modificari la mansarda mansarda nerezidențial încălzite, și înlocuirea învelitorii, de exemplu foi de ardezie, pentru metal sau carton ondulat, pe care se formează cu ușurință când temperatura scade de condens și de îngheț.

Sisteme de scurgere a apei pentru acoperisuri

Pentru a vă asigura că apa de pe acoperiș nu se spală, fundația face sistemul de eliminare a apei. Sunt ele din materiale diferite mai mult sau mai puțin costisitoare, dar în ansamblu, cheltuielile se dovedesc solide.

Acoperiș pentru acoperiș

Acoperisul acoperișului protejează mansarda și casa însăși de ploaie și de alți factori naturali. Dar fără ajutorul unor elemente suplimentare, nu va fi posibil să se obțină rezultate bune.