Acoperiș pentru un foișor cu mâinile tale

Tipuri

Pe un teren suburban, indiferent de mărimea și dimensiunea clădirilor de pe el, ar trebui să existe un chioșc confortabil. În ea, gazdele și prietenii care le vizitează se odihnesc și își petrec timpul în seriile de vară. Decorul și partea principală a foișorului este acoperisul acestuia. Înainte de a face un acoperiș pentru un foișor cu mâinile noastre, vă recomandăm să citiți acest articol.

Construcția unui foișor

Avantajul unei astfel de construcții este că poate fi localizat oriunde pe amplasament, nu este necesar să-l dotezi cu o fundație. Designul foișorului este ales de dvs. independent.

De obicei, astfel de clădiri încearcă să se potrivească organic în panorama sitului. Înainte de începerea construcției, dezvoltați un proiect de gazebo, acordați o atenție deosebită acoperișului său. În mod ideal, ar trebui să fie nu numai fiabile, ci și frumoase.

desen

Când proiectați un foișor, acordați o mare atenție proiectării acoperișului. Tipurile de acoperișuri sunt multe: cu un singur nivel și cu două paturi, cu bolți și cu turnuri, cu o singură înălțime și patru înclinate și multe altele.

Să vedem în ce cazuri sunt utilizate anumite tipuri de acoperișuri:

 1. O construcție simplă, realizată cu ușurință independent, este un acoperiș unic. Ele sunt instalate pe arbori de formă quadrangulară. Materialul de acoperire este montat pe grinzi.
 2. Pavilionările sub formă de dreptunghi arată bine cu acoperișurile de tip gable. Pentru instalarea lor se folosesc rame de tip sheen sau agățat. Minus acest design - reduce sondajul zonei înconjurătoare.
 3. Arborii dreptunghiuiți sunt adesea instalați acoperișuri semi-circulară, caprioarele fiind realizate din metal. Conectați piesele metalice prin sudare.
 4. Acoperișul cu furtună arată frumos. De fapt, este vorba despre un acoperiș cu patru pante, toate pantele sale fiind executate sub formă de triunghiuri. Pe acoperișul cortului nu există nici un nod de creastă.
 5. Acoperișul rotund al casei de vară arată spectaculos. La asamblarea unui astfel de acoperiș se folosesc caprioarele și cutia circulară. Acoperișul va arăta ca un con, dacă are o pantă mare, în formă de cască - cu o panta ușoară a structurii.
 6. Acoperișul este compus din patru rampe. Dintre acestea, două sunt realizate sub formă de trapezoid, iar două sunt triunghiuri. Când instalați acoperișuri de șold, utilizați șanțuri stratificate și murdare.

Selectarea materialelor

Acordați o atenție specială alegerii materialului de acoperiș. Trebuie să aibă o izolare fonică bună. Nu va fi foarte confortabil să stați în foișor în ploaie și să ascultați în timp ce bateți pe acoperiș.

Policarbonatul a devenit un material popular pentru chioscuri de acoperiș. Diferă în puterea, ușurința de instalare, astfel încât este folosit atunci când lucrați pe acoperișuri cu o formă complexă. Policarbonatul tolerează cu ușurință modificări semnificative ale temperaturii, are caracteristici bune de izolare termică, transmite lumina soarelui, dar întârzie razele ultraviolete. Poate că unul dintre cele mai mari avantaje ale policarbonatului este un preț scăzut.

În arbori cu grătar ca material de acoperiș utilizați o placă sau ardezie, dar sub ele este necesară montarea unui strat intermediar de protecție împotriva zgomotului.

Există mai multe moduri de a realiza acoperișuri. Dacă nu aveți abilități bune de constructor, aplicați cel mai simplu.

Sfaturi

Buștenii de lemn trebuie montați astfel încât să repete forma acoperișului clădirii. În această etapă a lucrării ar trebui să decideți ce va fi acoperișul clădirii: sub forma unui dom sau a unui două nivel.

La asamblarea cadrului, utilizați șuruburile de fixare ca fixare, după care cadrul poate fi cusut cu foi de metal. Acoperișul este gata. Această opțiune a acoperișului este potrivită în cazul în care nu veți fi confundați de ploaie, care va trage sonor pe acoperișul metalic.

Ce material pentru a acoperi acoperișul este de până la tine, dar trebuie să știți exact cât de mulți bani puteți cheltui pe construcția de foișor și acoperiș finisaj.

Acoperiș pentru foișor: design și materiale

Timp de câteva secole, foișorul este elementul cel mai comun al grădinii. Acest design ușor și elegant joacă adesea un rol-cheie în organizarea peisajului din spatele curții. Este proiectat în același stil cu casa, folosind materiale adecvate.

După construcție, foișorul se transformă repede într-un loc de vacanță preferat pentru toți membrii familiei. Protejează împotriva ploii și a razelor soarelui, în timp ce vă permite să vorbiți confortabil, să citiți, să beți ceai sau să vă gândiți. Acoperișul foișorului nu este doar un detaliu funcțional; determină aspectul general al clădirii. Alegerea unui acoperiș pentru aceasta, ia în considerare stilul gazei, configurația și materialul acestuia.

Un foisor romantic cu mobilier de vară este un loc minunat pentru a vă întâlni cu prietenii

Varietăți de construcții de arbori și acoperișuri

Toată varietatea arborilor poate fi împărțită în mai multe grupuri. Ele diferă:

Prin design. Open gazebos - cea mai frecventă opțiune, construită în majoritatea cazurilor din lemn. Dormitoarele închise sunt caracterizate de ziduri solide, orificii glazurate, o ușă și uneori o sobă (șemineu). Pavilioanele de viață atrag oameni romantici; ele formează un cadru, încadrat de plante curlate sau special tăiate. Popularitatea câștigă arbori mari - grătar; atributul lor inalienabil este un șemineu sau un brazier.

În funcție de forma bazei. Există arbori cu rotundă (rotundă), pătrată (dreptunghiulară), ovală sau poliedrică.

Prin metoda erecției. Pavilioanele pot fi construite cu sau fără fundație; există soiuri portabile (mireasă).

Conform materialului. Alegerea materialului este nelimitată. Gândindu-se la cum să acopere un arbore într-o dachă, ei adesea iau în considerare materiale precum lemn, piatră, metal, plastic. Puteți găsi un arbore țesut din tije de salcie sau ratan artificial.

Arbore metalic decorat cu plante de alpinism

După stil. Variantele clasice sunt stilul grecesc antic, roman și renascentist. Spațiile sunt răspândite în stil rusesc sau chinezesc, cabine de foișor și țară.

În funcție de forma și stilul arborelui, acoperișul poate lua forma:

Shed. Un astfel de acoperis este montat pe structuri cu patru pereți. Pereții opuși cu mai multe niveluri servesc ca bază pentru sistemul de cornișerie înclinat; panta se îndreaptă spre partea vântului.

Gable. Ideal pentru un foișor dreptunghiular. În funcție de proiectare, sistemul de cornișor va fi din nailon (grinzile au un punct intermediar de susținere în partea de mijloc) sau agățat (fără suport intermediar).

Ipohondru. Pantele pot fi 4 triunghiuri, convergând la un punct. Dacă designul este alcătuit din 2 triunghiuri și 2 trapezoide, se numește șold. Baza acoperișului cu patru pante este un dreptunghi, iar rafturile sunt așezate cu o metodă ossicle sau nazală.

Deschis din lemn de lemn - un decor clasic de gradina

Ipohondru. Preferată în opțiunea de construcție privată, formată din 5 sau mai multe elemente triunghiulare, fixate împreună de un vârf. Sistemul de tavan este similar cu cel utilizat pentru acoperișurile de acoperiș. Versiunea furtun este potrivită pentru arbori rotunzi și poligonali.

Exotice. Există acoperișuri într-un stil oriental colorat: chineză sau japoneză (cu mai multe straturi, cu nervuri curbate spre interior). Picioarele sunt decorate cu un acoperiș rotund, rotunjit și campanulat; montați structuri multi-strat și asimetrice.

Designul acoperișului: alegerea formei și a materialului

Forma acoperișului este o problemă a gustului proprietarului, însă alegerea ar trebui să se bazeze pe anumite premise.

Construcția acoperișului: despre sistemul de rafturi

Scopul sistemului de acoperiș este de a determina forma acoperișului și de a rezista greutății acoperișului. Pe rafturi reprezintă cea mai mare parte a presiunii, redistribuite în continuare pe stâlpi. O parte din sarcină este suportată de cutie.

La proiectarea unui sistem de cornier (secțiunea, lungimea și distanța dintre grinzi, modul în care acestea sunt amplasate) iau în considerare:

Forma acoperișului (unghiul de înclinare).

Grinzi de acoperiș pentru pergole hexagonale

Pe site-ul nostru puteți vedea cele mai populare proiecte de arbori de la firme de construcții reprezentate la expoziția de case "Low-Rise Country".

Ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți materialul pentru acoperiș

Alegerea a ceea ce să acopere gazebo, ia în considerare:

Greutate. Materialul ușor nu necesită întărirea sistemului de rafturi. Dacă, dintr-un anumit motiv, este ales un material greu (chiar îți place plăcile naturale), fii pregătit pentru necesitatea unei structuri masive de încărcare sau chiar a unei fundații.

Forma acoperișului. Pentru acoperișurile înclinate, materialul de tablă este ales mai des: metal, profilate și ardezie. Structurile cu balamale și bucle din materiale similare vor fi costisitoare (crescând timpul de instalare și cantitatea de deșeuri). Pentru ei, un acoperiș moale (bitumă șindrile) va face.

Locație. Dacă este planificată construcția unui foișor din lemn lângă apă deschisă, lemnul trebuie protejat de efectele nocive ale umezelii. Structura este tratată cu impregnare pe bază de ulei; procedura este repetată periodic.

Securitate. Pavilioanele cu facilități de grătar sunt situate la o distanță suficientă de casă. În construcții, este de preferat să se utilizeze materiale incombustibile: plăci de beton sau pardoseli, plăci de acoperire și ardezie.

Grătar cu grătar combinat

Stil. Aspectul arhitectural al foișorului și al clădirilor înconjurătoare ar trebui combinat. Un chioșc elegant din China, cu un acoperiș din cărămidă, va părea un detaliu extraterestru lângă o baie de lemn.

Clima. Cantitatea de precipitații în timpul iernii sau vânturile puternice permanente este factorul determinant în alegerea unghiului de înclinare a acoperișului. În primul caz, acesta este mărit (astfel încât zăpada nu rămâne pe suprafață), în a doua - face mici (pentru a evita navigația).

Materiale populare pentru acoperisul de gazebo

Pentru a face structura atractivă și durabilă din exterior, materialul pentru acoperiș este selectat până la cea mai potrivită formă a acoperișului.

Tigla metalica si carton ondulat

Opțiunile preferate se datorează greutății sale ușoare, durabilității, prețului accesibil, paletei largi de culori și unei instalări simple. Consolidarea structurii nu este necesară, dar aveți nevoie de un strat izolator fonic (dacă doriți să meditați la sunetul de ploaie în foișor). Minusurile reprezintă o cantitate mare de deșeuri (atunci când se instalează un acoperiș de formă complexă) și riscul de coroziune a metalului.

Structura aerului din policarbonat

Pe site-ul nostru puteți găsi contacte ale companiilor de construcții care oferă un serviciu de design mic. Puteți să comunicați direct cu reprezentanții vizitând expoziția de case "Țară mică".

policarbonat

Plasticitatea materialelor de construcție moderne de diferite nuanțe permite crearea unor forme interesante de acoperiș. Avantajele policarbonatului sunt:

greutate redusă și preț;

instalare facilă și accelerată;

flexibilitate și putere.

Policarbonatul are limitări în utilizare:

Fără un strat de protecție, materialul este distrus de radiațiile ultraviolete;

un acoperiș din policarbonat - o protecție slabă față de soare, poate fi practic într-o grădină umbroasă.

Sindrila flexibilă (moale, bituminoasă)

Baza de întărire a materialului este fibră de sticlă; este impregnat cu bitum și acoperit sub formă de pulverizare bazalt. Placile flexibile arată ca un set de elemente mici înfășurate. În vânzare există un material de diferite culori și forme (coadă de beaver, dinte dragon, hexagon, diamant, dreptunghi). Șindrilele flexibile sunt practice din mai multe motive:

Cea mai bună opțiune pentru acoperișuri de forme complexe (instalare ușoară și puține deșeuri).

Nu poate fi corodat; dacă este instalat corect, acoperisul este etanș.

Durată lungă de viață (25-30 ani) și greutate redusă.

Datorita moliciunii sale, are o absorbtie remarcabila a sunetului.

Deschide spațiul pentru proiectare.

Grătar din lemn cu acoperiș moale

Acoperisul pentru un foișor de plăci moi are dezavantaje:

În locul acoperișului sub acoperișul șindrilelor bituminoase, o podea solidă este realizată din placaj rezistent la umiditate, ceea ce mărește costul construcției.

Utilizarea bitumului îl face un material cu grad ridicat de combustibil.

Se arde de acțiunea soarelui.

La un preț, materialul este în categoria de preț mediu (mai scump decât metalul, dar mai ieftin decât plăcile ceramice).

Despre foișor de la tragere la acoperiș pe video:

Ondulin (ardezie moale, bituminoasă)

Materialul este produs în același mod ca sindrile flexibile; Disponibil sub formă de foi de diferite culori și profile. Ondulin arată ca o piesă pe un set de proprietăți - același flexibil, moale și combustibil; necesită aranjarea unei cutii cu o treaptă de cel puțin 0,6 m. Ondulin este mai ușor decât șindrile, este proiectat pentru o perioadă mai scurtă de funcționare și costă de două ori mai ieftin. Acoperișul ondulin montat profesional nu se scurge.

ardezie

Ardezie este, probabil, cel mai frecvent material din spațiul post-sovietic. El este iubit pentru forța, durabilitatea și prețul său acceptabil. Dacă planificați un gratar-gazebo, ardezia va fi cea mai bună alegere pentru acoperiș. Dezavantajul materialului este fragilitatea și greutatea acestuia; va complica în mod semnificativ instalarea de acoperișuri complexe.

Acoperiș de plăci ceramice ecologice

Acest lucru poate fi interesant! În articolul de pe următorul link, citiți despre construcția acoperișului.

țiglă

Vânzarea este naturală (ceramică, din argilă arsă) și dale de ciment-nisip. Placile ceramice sunt considerate un material de acoperire premium. În multe privințe, acesta este materialul optim de acoperire cu multe avantaje:

Durabilitate, rezistență la îngheț și rezistență.

Impecabil aspect. Placile sunt realizate în natură, acoperite cu glazură (masă vitroasă cu proprietăți protectoare) sau angobe (acoperire care formează culoarea)

Utilizați pentru a instala un acoperiș complex.

Dezavantajele plăcilor naturale:

Materialul este considerat un indicator al prosperității și al gustului deosebit; preț corespunzător.

Instalarea acoperișului se face manual și necesită timp și precizie.

Greutatea șindrilei trebuie compensată prin armarea sistemului de lambriuri (pentru a pune coronamentele cu un pas mai mic).

Acoperișul acoperișului sub țiglă de lemn (șindrilă)

Alte materiale

Există un grup de materiale pentru acoperișuri utilizate mai puțin frecvent:

Paie, stuf și stuf. Stilul ecologic este o tendință populară în designul peisajului; acoperișul realizat din materiale naturale va conferi gazonului un aspect confortabil, în ciuda creșterii gradului de combustibilitate a acestuia (tratament de întârziere a flăcării - protecție redusă).

Gaunt. Material ecologic curat, sindrila (scânduri din lemn). Arată original, dar este dificil de instalat.

Fabric (cort sau PVC). Este utilizat pentru structurile portabile de vară.

Acoperiș de cupru. Cuprul este un material plastic care este folosit pentru a crea acoperișuri de cea mai neobișnuită formă. Acoperișurile din cupru au o durată lungă de viață și un preț ridicat.

La construirea unui foișor pe video:

Acoperiș cu patru acoperiri pentru arborele de țară: etapele de construcție și instalare

Un arbore dreptunghiular sau patrat este o clasică, cea mai comună opțiune; clădirea este stabilă, este convenabil să se plaseze mobilierul (zona este distribuită cu ușurință). Cel mai adesea un astfel de foișor este un cadru al unui fascicul de lemn pe o fundație coloană. Acoperișul cu patru etaje îi conferă un aspect arhitectural, un aspect elegant și solemn.

Instalarea unui sistem de acoperiș pe acoperiș

Există mai multe tipuri de acoperișuri cu patru pante utilizate pentru chioșc: ipohondru, poluvalmovaya (daneză), șold și chineză. Montarea acoperișului arcului este asemănătoare cu câțiva pași:

Design. Pentru a face o schemă de construcție, determinați unghiul acoperișului, pe baza condițiilor climatice din regiune și a materialului de acoperiș selectat. Apoi stabiliți lungimea consolei acoperișului (lungimea sa de la cel mai înalt punct până jos).

Materiale. Pe baza schemei, se calculează numărul necesar de materiale de acoperire și de structură.

Protecție. Alegerea opțiunilor pentru realizarea unui acoperiș la foișor, în orice caz căptușeală, întărită cu apă respingătoare. Pentru a maximiza durata de viață a acoperișului, toate elementele din lemn sunt tratate cu antiseptice și ignifuge.

Instalare. Este cadrul rampei. Grinzi cusute (cu control la nivel de construcție) sunt așezate, bare de susținere; conexiuni suplimentare sunt create folosind rafturi.

Instalarea cutiei. Se efectuează dragarea canelurilor; sub acoperișul moale (plăci flexibile) este o cutie continuă.

Acoperișuri. Sistemul de acoperiș este acoperit cu material de acoperire.

Piață originală, cu acoperiș arcuit sub acoperiș moale

Caracteristicile acoperișului chinezesc cu patru pante

O astfel de opțiune exotică necesită dezvoltarea unui proiect special. Aranjamentul nestandard al grinzilor și a grinzilor face ca marginile acoperișului să ajungă la cer, făcând foișorul centrul de design al grădinii și justificând complexitatea instalației.

Designul clasic al acoperișului gable chinezesc

Acest lucru poate fi interesant! În articolul de pe link-ul următor, citiți despre foișor cu un acoperiș gable.

concluzie

Indiferent de acoperișul și materialul ales, lucrările de instalare trebuie să fie efectuate în conformitate cu codurile de construcție. Schema proiectată corect de gazebo și acoperiș va permite construirea unui design fiabil și frumos, oferind protecție și pace tuturor celor care au nevoie de ele.

Structura cu patru grinzi pentru foișor: etapele de proiectare și instalare

După clădirile rezidențiale și economice grădinari novice și proprietarii de case particulare, cu propriile lor mâini au tendința de a aranja o zonă de relaxare confortabilă în grădină. Din moment ce majoritatea rușilor, procesul de restabilire a puterii, după o săptămână de lucru este asociat cu sărbători vesele, gratar fierbinte în aer liber, nici o curte nu se poate face fără un foișor frumos. Se creează o umbră plăcută în zilele calde și protejează împotriva ploii și a vântului, în vreme rea.

Dacă faceți o casă cu propriile mâini este destul de dificilă, atunci o instalare independentă a arborului este posibilă chiar și pentru un începător care nu are experiență practică. Cea mai bună opțiune pentru maeștrii neexperimentați este construirea unei forme pătrate sau dreptunghiulare, care este potrivită pentru un acoperiș cu patru pante, ceea ce face un design necomplicat al originalului.

Aspect și performanță

Un acoperiș cu patru picioare pentru un foișor se numește un acoperiș, format din patru raze. Pentru structuri de diferite geometrii, puteți face diferite tipuri de acoperișuri:

 • Pergolele de formă pătrată sugerează construirea unui acoperiș cu patru căptușeli. Se compune din patru raze triunghiulare, egale în mărime, care converg într-un punct, fără formarea unei creastături.

 • Pavilioanele, care au o bază sub formă de dreptunghi, sunt combinate armonios cu un acoperiș cu patru căi de tip șold. Se compune din două rampe de formă trapezoidală și două fețe de capăt sub forma unui triunghi. În partea superioară a acoperișului este un cal, care este situat de-a lungul laturii dreptunghiului.
 • Construcția unui acoperiș gable este mai complicată și mai scumpă decât, de exemplu, gable, dar costul de a-l construi cu propriile mâini se va plăti pentru ei înșiși, deoarece:

  1. Ea protejează eficient împotriva apei de ploaie, deviere fluxuri datorită mai multe patine.
  2. Stratul mare al unui acoperiș gable reține căldura pentru o lungă perioadă de timp, acumulată într-o zi însorită, ceea ce este foarte util pentru adunările lungi de seară.
  3. Pantele acoperișului șoldului protejează perfect împotriva radiațiilor solare obositoare, lăsând în același timp oportunitatea de a vă bucura de o vedere frumoasă asupra zonei înconjurătoare.
  4. Fiabilitatea și rigiditatea construcției acoperișului de șold și acoperiș nu îngreunează proprietarii de locuințe cu întreținere și întreținere de rutină. Nici măcar nu trebuie să fie îndepărtată de zăpadă pe timp de iarnă, deoarece acesta alunecă fără a se împiedica pe suprafața acoperișului.
  5. Acoperișul cu patru etaje dă posibilitatea construcției cu mâinile proprii. Din moment ce arborele - o zonă mică de construcție, o puteți împiedica singur de două persoane.
  6. Prețul accesibil pentru materialele de construcție necesare face din acoperișul gable o soluție foarte ieftină pentru un foișor.

  Selectarea si pregatirea materialelor de constructii

  În timpul construirii unui acoperiș gable pentru un foișor, va fi necesar lemn pentru instalarea sistemului de acoperis, un film pentru impermeabilizare, material de acoperire și elemente de fixare. Este necesar să achiziționați:

  • O bară cu o secțiune de 100x100 mm sau 150x150 mm, care este utilizată pentru fabricarea mauerlatelor. Alegeți o bară solidă, solidă, fără crăpături, semne de mucegai și putregai. Același material este necesar pentru rack-urile și bufetele verticale.
  • Dimensiunile tablei de 50x150 mm și 100x150 mm pentru fabricarea picioarelor de rafturi. Vă rugăm să rețineți că lungimea șanțurilor diagonale este mai mare decât cele obișnuite și poate depăși dimensiunile cherestei standard. Maeștrii experimentați recomandă căpriori diagonali pentru a produce de la bord două ori mai groși decât cei obișnuiți. Pentru a face acest lucru, puteți achiziționa o secțiune mai mare sau două plăci standard.
  • Cherestea netivita 30x100 mm sau 40x100 mm pentru instalarea cutiei. Din moment ce cutia inchide materialul de acoperis, cherestea din clasa a doua sau chiar a treia.
  • Reiki 30x30 mm, care sunt folosite ca contra-lathing.
  • Bord de vânt și cornișă.

  Deoarece arborele se referă la materiale de origine naturală, este expus la bacterii și umiditate. Acești factori nefavorabili agravează starea sistemului de bare, reducând durata de viață și ducând la prăbușire. Cu toate acestea, tratamentul antiseptic protejează lemnul. Acoperișul cu patru căprioare pentru un foișor, care este prevăzut a fi echipat cu un brazier sau brazier, este tratat cu retardanți de flacără ca o prevenire a incendiilor.

  Structura sistemului de rafturi

  Pentru a realiza un acoperiș gable pentru un foișor, este necesar să se calculeze unghiul de înclinare al patinei, înălțimea creastei și sarcina pentru selectarea secțiunii căpriorilor. Pe baza rezultatelor obținute, se desenează un desen care reflectă dimensiunile și aranjamentul reciproc al elementelor sistemului de rafturi, care constă din:

  1. Mauerlat, secțiuni de fascicule de 100x100 sau 150h150 mm, care îndeplinește funcțiile de susținere și distribuire a greutății acoperișului gablonului. În arbours, această sarcină se încadrează pe legătura superioară.
  2. Piciorușele rafturi ordinare, partea superioară înclinată pe fusul creastei, și partea de jos - pe Mauerlat. Distanța dintre ele este de 60-120 cm, dar nu mai puțin de 3 unități pe fiecare parte.
  3. Șanțurile diagonale diferă de la creastă la colțurile arborelui
  4. Narouzhnikov, care este atașat de partea superioară a coroanelor diagonale, și de jos până la Mauerlat. Ele formează o rampă de șold, distanța dintre ele nu trebuie să depășească 60-80 cm.
  5. Ridicați fuga, un fascicul care leagă vârfurile rafturilor verticale. La rulați, picioarele obișnuite de rafturi sunt fixate.
  6. Rafturi, suporturi verticale, instalate pe strângere. Rafturile servesc drept suport pentru rularea coastei, distribuirea și transferarea greutății pe pilonii de susținere, fundația.
  7. Întăritori, punți orizontale între perechi de rafturi, reducând sarcina de spargere pe pereții arborelui.
  8. Căptușeala necesară pentru acoperirea acoperișului.

  Etape de asamblare

  După instalarea ramei de foișor și a pardoselii de la sine este completă, treceți la dispozitivul acoperișului cu patru pene, acționând în conformitate cu planul:

  1. Cadrul superior al cadrului este întărit cu o placă, este posibil chiar și în două straturi, care se suprapun reciproc. De-a lungul laturii laterale a structurii până la cureaua de pe colțurile metalice, fixați buzunarul.

 • Deviind din mijlocul strângerii cu 50 cm, sunt instalate două suporturi cu înălțimea de 100 cm. Pentru a menține poziția verticală în timpul instalării, structura este întărită de cornișe temporare. Apoi topurile stâlpilor sunt conectate printr-o fugă de creastă.
 • Stabilește picioarele obișnuite. Deoarece, în exemplul nostru, curba creasta este de numai 1 m, două muchii sunt montate pe fiecare parte, de-a lungul marginilor. Adică, pasul dintre ele este de asemenea 1 m.

 • Strângeți grinzile diagonale. Unghiile picioarele prizează până la creastă, făcând mai întâi tăieturile, astfel încât rafturile diagonale să continue rularea creasta. Între moorlath și capriori este necesar să se facă o fixare mobilă - un glisor.
 • Stabiliți narozhniki. O parte le fixează la grinzile diagonale cu unghii sau plăci metalice, iar cealaltă spre cablajul superior al foișorului. Pasul dintre ele este pus 60-70 cm.
 • Benzi de film de impermeabilizare sunt fixați cu capsator pe grinzi, se suprapun unul pe celălalt pe o distanță de 10-15 cm. De-a lungul picioarelor coroanelor, impermeabilizarea este fixată cu rafturile contra-lăcuite.

 • Planking o cutie continuă, prikolachivaya cincisprezece milimetri OSB pe unghii.
 • Realizați tăierea materialului de acoperiș și fixați-l pe șuruburi sau cuie cu piuliță de cauciuc galvanizat, iar îmbinările sunt tratate cu un material de etanșare.
 • Dupa ce ati construit un acoperiș gable, gazonul este aproape gata de utilizare. Ramane doar sa instalezi mobila, sa adaugi textile, alte elemente decorative si sa inviti oaspeti!

  Acoperiș pentru un foișor - fotografii ale celor mai bune soluții pentru un acoperiș perfect proiectat într-un foișor

  Oamenii care folosesc pavilioane pentru odihnă, acum nu vă puteți teama de elementele meteorologice. La urma urmei, dacă este bine planificat, acesta va proteja împotriva factorilor externi și vă va permite să petreceți un timp bun în cercul de prieteni și rude. Acoperișul pentru foișor este un element integrant. Dar ce să acopere, ce ar fi, nu numai practic, ci și elegant.

  Selectarea formei acoperișului

  Baldachinul este selectat în funcție de regiune și de condițiile meteorologice. Dacă este plată, atunci după cădere de ploaie sau zăpadă, apa va fi întârziată. Acești factori vor duce la scurgerea și deformarea acoperișului.

  Designul selectat, cu o pantă cu rafale puternice de vânt, poate ieși.

  De asemenea, trebuie să se țină seama de faptul că un foișor, care este situat în apropierea corpurilor de apă, trebuie să aibă un acoperiș tratat cu agenți speciali care împiedică umezeala.

  Atunci când instalațiile prevăzute pentru brazieri, acoperișul este selectat ținând cont de rezistența la foc. Ardezie și sindrila sunt de obicei utilizate. Forma baldachinului poate fi oricare - depinde de dorințele consumatorului.

  Caracteristicile materialelor pentru acoperiș

  Pentru copertine este importantă nu numai forma, ci și materialul din care este fabricat.

  Construcțiile pentru zonele suburbane pot fi: temporare și permanente.

  Prima variantă a fost construită în avans, astfel încât întreaga structură să poată fi ușor dezasamblată. De obicei, foisoarele construiesc lemn sau metal. Acoperișul este un cort, un film gros.

  Pentru structurile permanente este necesară o analiză completă a interacțiunii dintre pereți și copertine. Desenele acoperișului pentru foișor sunt elaborate de specialiști. Garanția calității și longevității este un acoperiș din pietre sau cărămizi. Suportul trebuie să fie complet combinat cu materialul din care este realizat acoperișul. Suportul de perete ar trebui să fie mai puternic de pe baldachinul însuși. O vedere neobișnuită va da, acoperișul de plastic transparent.

  Acoperiș din metal

  Materialele sunt selectate din preferințele clientului. Cel mai adesea folosit - tablă metalică și ondulată.

  Caracteristicile lor:

  • preț scăzut;
  • Greutatea totală nu va afecta designul;
  • nu este nevoie de o fundație;
  • cu ajutorul acestor materiale este posibilă realizarea unui acoperiș de diferite forme;
  • deciziile îndrăznețe vor fi făcute grație unei selecții bogate de nuanțe. Dezavantajele copertinelor metalice: absența completă a izolației fonice.

  Acoperiș rezistente la foc

  Se folosește pentru siguranță dacă este instalat un brazier în foișor. Acoperișul este realizat cu elemente ignifuge. Poate fi ardezie, șindrilă de ciment. Dar unele dintre aceste materiale sunt prea scumpe.

  Acoperirea de ardezie nu conferă holului gazebo aspectul spectaculos dorit, dar este folosit datorită costului său scăzut.

  Baldachin de bitum

  Acest material este destinat pentru o acoperire pentru covorase. Cu o mică suprafață de clădiri și dificultatea utilizării unui acoperiș rulant - o opțiune ideală. O gamă largă de culori și greutate ușoară au influențat popularitatea printre consumatori. O astfel de podea se poate face independent fără ajutorul specialiștilor.

  Aceasta include și plăci flexibile. Este în afara competiției dintre toate celelalte seturi de arbori de acoperiș. Nu necesită exerciții speciale în timpul instalării.

  Acoperiș din plastic transparent

  Un astfel de material nu poate fi distins de toate celelalte. Este flexibil și ușor de înfruntat cu toate neajunsurile coperților. Nu își schimbă forma naturală atunci când este expusă la lumina directă a soarelui. Acoperișul strălucitor arată foarte neobișnuit și completează senzațiile naturale.

  Designul original va oferi colțului vilei o frumusețe deosebită și se va potrivi perfect în designul general.

  Această informație va ajuta la întrebarea cum să faci un acoperiș pentru un foișor și să îl alegi corect, ținând cont de preferințele proprietarilor și oaspeților.

  Acoperiș cu patru căi pentru foișor: o prezentare generală a modelelor populare + alegerea acoperișului

  În lumea arhitecturală este bine cunoscut: acoperișul cu patru nivele diferă de alte tipuri prin faptul că dă oricărei structuri sau clădiri un volum, o imagine completă, un sentiment de monumentalitate. Acesta este ceva care, de obicei, nu are suficiente chioșcuri, mai ales dacă nu le ridicați pe fundații masive și nu construiți zidurile de capital!

  În timp ce acoperișul obișnuit și acoperișul obișnuit arătau mici pe astfel de forme arhitecturale mici, este monoton. Deci, dacă doriți să construiți într-adevăr ceea ce vă va plăcea apoi ochiul, credeți-mă: un acoperiș gable pentru un foișor este o opțiune ideală!

  conținut

  Comparați pentru început două variante ale celor mai populare arbori - cu un acoperiș cu două pante și patru pante:

  Acoperiș din cort: forme geometrice ideale

  În primul rând, uita-te la această versiune simplificată a acoperișului de la sol, care este excelent pentru arbori mici, cu o acoperire ușoară a acoperișului:

  Și pentru cele mai mici foișoare și pentru toate acestea:

  Dar, dacă există o mulțime de zăpadă în zona dvs. și sunteți îngrijorat, dacă un astfel de acoperiș susține toate adversitățile, atunci este mai bine să acordați prioritate sistemului de acoperiș clasic.

  Deci, să definim cum să construim un cort standard pe un pergol. Procesăm de la faptul că rama casei din foișor este deja gata pentru tine:

  • Pasul 1. Trageți cablul între coloanele de colț și determinați centrul arborelui.
  • Pasul 2. Instalați o placă lungă direct în acest centru, puteți chiar cusute pe lungime și fixați-o în orice mod convenabil. Strong de a trage nu este necesar, de fapt, doar un punct de referință.
  • Pasul 3. Apoi trageți corzile din partea superioară a centrului stâlpului central în colțuri - astfel încât să determinați vizual unde vor fi coroanele diagonale.
  • Pasul 4. Acum instalați grătarele înșiși, mai bine agățate, cu un puff ridicat. Pentru a le face, luați panouri de la 150 la 50 și stocați o pereche de șabloane de la bare de 50 până la 50 de metri și lungimi de până la 2 metri și 25 de centimetri.
  • Pasul 5. Să trecem la instalarea celei de-a doua perechi de grinzi diagonale. În acest caz, puteți elimina suportul temporar, dacă interferează sau cel puțin se schimbă. Principalul lucru nu este să se schimbe centrul, pe care se odihnesc toți căpriorii.
  • Pasul 6. Apoi, instalați a treia și a patra pereche între grinzile diagonale. Verificați tot timpul cu șablonul pentru marcarea și instalarea corespunzătoare.
  • Pasul 7. Acum marchează și instalează lucrătorii. Pe fiecare parte trebuie să fixați panourile cu bare scurte.
  • Pasul 8. Notați cu privire la grinzile diagonale lungimea îndepărtării lor, de exemplu cu 40 de centimetri, și trageți cablul de marcare.
  • Pasul 9. Toate coronamentele de care ai nevoie pentru a tăia marcajele și poți tăia capetele grinzilor atât vertical cât și orizontal și chiar la un unghi drept - așa cum vrei tu și pentru că este nevoie de o estetică.
  • Pasul 10. Acum, între perechile de cornișe diagonale, fixați bufetele de pe panouri de la 150 la 50 de milimetri și tăiați tot excesul.
  • Pasul 11. Apoi, instalați dispozitivele de strângere între celelalte grinzi, însă plasați-le deasupra sau dedesubtul setului. Dar nu este nevoie să se stabilească strângerea între naratori.
  • Pasul 12. Unghii până la capătul rafturilor o placă de vânt și acoperiți acoperișul cu plăci OSB sau placaj sau instalați orice altă cutie sub acoperișul membranei.
  • Pasul 13. Dacă aveți spații prea mari între stalpi (de exemplu, mai mult de 2 metri), puneți frigalele sau construiți o fustă din gard, care este destul de la modă astăzi.

  Am pregătit pentru dvs. o ilustrare pas-cu-pas a modului de a face astfel de elemente de cornișor:

  Principalul lucru este să le conectăm corect în creasta acoperișului, astfel încât centrul să rămână același și să nu se miște cu un milimetru:

  Și acoperișul cortului nu trebuie neapărat să fie atât de abrupt - pentru un teren mic, cu zăpadă, este destul de acceptabil să înclinăm:

  Și pentru putere și efect decorativ special, puteți conecta rafturile cu bare scurte:

  Un alt punct interesant: puteți construi un acoperiș de cort nu numai din lemn. Dimpotrivă, rafturile de metal durează mai mult și sunt convenabile pentru plăcile grele naturale:

  Apropo, într-un acoperiș de cort special pentru un foișor, la care nu există atât de multe cerințe stricte ca la o clădire rezidențială, nu trebuie să fie amplasate capriori doar pe verticală:

  Este original, nu-i așa? Iar acoperișul care acoperă astfel de căpriori este bine deținut, pentru că se dovedesc a fi transversali. Toate ingenioase sunt simple!

  Iată o minunată clasă video-master, cum se construiește un acoperiș de cort pentru un foișor:

  Acoperișul cortului pentru orice altceva poate fi în formă de spike, când formele sale triunghiulare se conectează într-un punct la un unghi ascuțit. Un astfel de acoperiș este necesar dacă se prevede construcția turnurilor. Dar în sine aceasta este o soluție arhitecturală destul de luminată!

  Nu este nevoie să spunem că astfel de acoperișuri sunt ideale pentru căderi de zăpadă puternice, de care pur și simplu nu se opresc. Și chiar și cel mai simplu și mai neprețuit arbor sub ele arată uimitor, dar pregătiți-vă pentru costuri suplimentare pentru sistemul de bare și acoperișuri.

  Acoperișul chinezesc: muchiile îndoite spre cer

  Forma mai complexă a acoperișului de tip hipped este cea chineză. De fapt, acest acoperiș are și numai patru pante, dar colțurile sunt îndoite în sus, ceea ce face mult mai dificilă construirea unui astfel de foișor. Dar în sine este în orice grădină - o adevărată capodoperă arhitecturală.

  Marginile acestui acoperiș sunt ridicate efectiv, ceea ce conferă arborului o eleganță deosebită în stilul oriental. Pentru a construi un astfel de foișor, nu veți avea nevoie de șanțuri standard, ci de o construcție de rafturi și fascicule. Veți fi interesat să știți că un astfel de sistem în China și Japonia este principalul. La urma urmei, este proiectat, mai presus de toate, să reziste activității seismice a acestor zone. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să construiești un asemenea foișor numai prin reguli stricte, mai ales că nu este o casă rezidențială.

  Din acoperiș este mai bine să utilizați plăci naturale, și în formă de un cilindru. Și cea mai mare și cea mai mare vor fi cornișe. De ce este doar această formă de șindrilă? Faptul este că doar o astfel de țiglă se poate fixa pe colțurile articulațiilor. Dacă doriți să dați culoarea chineză acestui acoperiș, puteți utiliza în plus profile speciale ale figurii cu imagini orientale. Prin același principiu, patina unui astfel de acoperiș este construită sau înlocuită cu elemente orientale speciale (pot fi achiziționate în orice magazin) care sunt dotate cu cleme ceramice.

  Ca rezultat, veți obține un design atât de excitat - aceasta este doar cea mai strălucită caracteristică distinctivă a acoperișului în stilul oriental. Sarcina dvs. principală este de a distribui greutatea considerabilă a acestor cornișe și greutatea totală a acoperișului astfel încât arborul să se dovedească stabil:

  Prin urmare, ne întoarcem la practică. Desenați pe foaia de hârtie configurația viitoare a acoperișului arborelui. Pentru a face acest lucru veti avea nevoie de placi si placaj:

  • Pasul 1. Setați suportul vertical și verificați-l cu un nivel. Lungimea sa ar trebui să fie egală cu lățimea structurii cavității, chiar același suport - să fie situat strict în centru.
  • Pasul 2. Asigurați suportul și atașați o altă placă astfel încât capătul să se afle în mijlocul barei de susținere și să atingă punctul de sus.
  • Pasul 3. Din nou, luăm o altă placă și conectăm mijlocul fasciculului anterior și punctul final al fasciculului de susținere. Tehnologia este destul de simplă.
  • Pasul 4. Folosind aceleași principii, instalați toate celelalte ferme. Este important ca distanța dintre ferme să fie între 50 și 70 de centimetri.
  • Pasul 5. Acum, montați ansamblul placaj și tăiați-l la trei sferturi din grosime, astfel încât foile să se potrivească mai strâns.

  Va fi chiar mai ușor să instalați șindrile de bitum flexibile moderne pe un astfel de acoperiș, care va arăta, de asemenea, destul de rafinat.

  Acoperiș cu balamale: clasice străine

  Potrivit codurilor de construcție, plafoanele trebuie instalate pe acoperișurile șoldului, care sunt îndreptate spre colțurile pereților. Acestea sunt picioarele cavoului și se numesc diagonale, sau oksnymi. Șalupile diagonale înseși sunt mai lungi decât cele obișnuite, iar cârjele scurtate, numite Narodniki, sunt încă umplute cu ele.

  Grinzile portante poartă sarcină de o jumătate ori mai mare decât cele obișnuite. Prin urmare, lungimea șanțurilor diagonale este întotdeauna mai lungă decât lungimea plăcilor, iar aceste căpriori îi fac și ele încă perechi.

  Este vorba de îmbinarea picioarelor picioarelor de picior care rezolvă astfel de probleme, cum ar fi capacitatea de a transporta o încărcătură crescută, posibilitatea de a folosi un fascicul lung neîntrerupt și utilizarea unor părți de o anumită dimensiune. Mai mult decât atât, plasele duble permit, de asemenea, ca aceleași plăci să fie utilizate pentru dispozitivul lor, ca și pentru caprioarele obișnuite. Cu alte cuvinte, panourile de aceeași înălțime pentru fabricarea căpriorilor simplifică soluțiile structurale ale ansamblurilor de acoperiș. Ce construcție de foișor este important, dacă ați luat-o pe cont propriu!

  Aici este o versiune a celui mai simplu acoperiș de șold, cu un sistem de bare simplu, dar robust, pe care orice persoană îl poate trata fără o experiență de construcție anterioară:

  Așa cum ați observat, probabil, din fotografiile pas cu pas, picioarele laterale laterale sunt strânse împreună cu șuruburi - pentru o durabilitate și o fiabilitate deosebită. La astfel de bufete, vă va fi convenabil să atașați lămpi interioare pentru un foișor sau să le decorați cu unele elemente elegante la modă.

  Prin aceeași schemă se pare că un acoperiș de șold destul de solid și de încredere și pentru pavilioane mari:

  Foarte neobișnuit și original în foișor este chiar cel mai simplu acoperiș de șold, dar cu colțuri rotunjite:

  Însă considerați că cu cât este mai mare acoperișul pe care trebuie să-l construiți pe foișor, cu atât mai mult va avea coridoarele și cu atât mai dificilă va fi structura acestuia. De exemplu, aici este o opțiune standard și dovedită, pe care o puteți lua chiar ca desen:

  Dar, uneori, trebuie să recurgeți la opțiuni mai complexe:

  Uită-te cât de minunat arata cel mai standard acoperiș de șold într-un foișor de sticlă - este o casă mică!

  Selectând lungimea creastei (care este posibilă numai cu un acoperiș cu patru pante) în timpul procesului de proiectare, schimbați complet aspectul acoperișului și designul acestuia. Iată un exemplu de patinaj scurt care face ca acoperisul să pară mai masiv, solid:

  Un alt videoclip interesant despre construirea unor astfel de arbori, unde fiecare pas este ilustrat perfect:

  Acoperiș danez: locuință familială în arhitectură

  Dacă doriți să construiți un acoperis danez frumos și fiabil, altfel numit semi-regal, utilizați această tehnologie:

  Alegerea acoperișului potrivit

  În principiu, pentru un foișor cu un acoperiș arici de orice fel, aproape toate materialele de acoperiș sunt potrivite, dar acoperișul moale și plăcile moderne de acoperiș sunt cele mai spectaculoase.

  Acoperiș moale: elegant și eficient

  De fapt, șindrile bituminoase sunt plăci flexibile din fibre de sticlă sau din fibre tehnice de sticlă, care sunt impregnate în mod special cu bitum modificat. Pe partea de sus a acestora se rotesc sau se rostogolesc o granulatie cu pulbere minerala. Iar fundul este acoperit cu beton autocolant. Această acoperire are o gamă largă de culori și, prin aceasta, este ușor de realizat efectul estetic dorit.

  Pe acoperișul înclinat, placa flexibilă arată chiar mai bine decât pe acoperișul arborelui. Singurul dezavantaj pentru instalare este că necesită o cutie continuă, deoarece țiglă - flexibilă, are nevoie de o bază. Prin urmare, instalarea acoperișului foarte gable pentru dvs. va fi un pic mai dificil decât dacă ați preferat un strat diferit.

  După cum înțelegeți, acest material de foaie este tăiat convenabil în diferite forme. Și astfel acoperișul acoperit de el, obține cel mai inimaginabil design și nuanțe. Și producătorii moderni oferă chiar colecții întregi, realizate în diferite stiluri istorice sau arhitecturale. Datorită pulberii colorate, un astfel de acoperis poate fi dat la orice oră, subliniind noblețea sau, dimpotrivă, modernitatea. Aici este cel mai popular thread:

  Iată ce fel de cutie va trebui să acoperiți acoperișul cu șindrile bituminoase moderne:

  Și cum să o aducem la viață, clasa noastră de masterat detaliată vă va ajuta:

  Placile bituminoase rezista cu usurinta la schimbari de temperatura constante in latitudinile rusesti, nu-i plac ciupercile si mucegaiurile, si serveste de la 20 la 50 de ani.

  Acesta dezavantaje doar enervant - este miros neplăcut și emit substanțe nocive în timpul încălzirii, capacitatea acestor dale este topită în condiții deosebit de severe și granule care sunt uneori rupte bucăți de gheață și deteriorarea apelor pluviale primite. Ei bine, dacă se ia în considerare accesibilitatea învelitoarea acoperișului, această opțiune are dreptul la viață, în ciuda tuturor neajunsurilor sale.

  Placi: pentru cele mai frumoase chioscuri

  În ciuda istoriei sale, plăcile ceramice sunt încă considerate un tip de acoperiș de elită. Astăzi numără 14 specii! Imaginați-vă cât de mare este alegerea dvs. de design și stiluri arhitecturale?

  Placile ceramice moderne de astazi sunt produse plate, de baza, si forma nunk-mun. Dar cimentul-nisip este, de obicei, numai sub forma unui dublu roman și în formă de S. Selectarea unei anumite forme de șindrilă pentru un acoperiș cu patru nivele este ghidată de următorul principiu: cu cât este mai complexă arhitectura acoperișului, cu atât acoperisul se va arăta mai bine cu vechea formă a șindrilelor. Această coadă de beaver, romană, în formă de S și altele asemenea. Alegerea îți place ochiul!

  Singurul dezavantaj al tigării pentru un acoperiș din lemn este o greutate mare de 50-60 kg pe metru pătrat, pentru care este nevoie de un sistem cremalier de încredere. De asemenea, placa va costa ceva mai mult decât alte materiale, iar în procesul de instalare va fi destul de fragilă. Însă foișorul cu patru acoperișuri, cu un astfel de strat, arată incredibil de frumos și servește până la 60-80 de ani!

  Dar, având în vedere că acoperișul cu patru picioare în sine este o structură complexă dar stabilă, care transferă în mod egal încărcătura la temelia casei de vară, plăcile ceramice pentru aceasta sunt doar perfecte. Este, de asemenea, similar cu țiglele de ciment-nisip, care este ușor mai ușor - doar 40 kg pe metru pătrat, dar servește și pentru o perioadă lungă de timp.

  Vedeți cât de simplu este procesul:

  Dar placile de nisip moderne din polimeri sunt, de asemenea, rezistente la schimbările de temperatură, ultraviolete și lung își păstrează culoarea frumoasă. Cântărește mult mai puțin - numai 20-25 kg pe metru pătrat.

  În cele din urmă vă vom oferi un sfat bun: cu cât sunt mai mici detaliile acoperișului, cu atât mai spectaculoase vor arăta pe acoperișul arborelui!

  Cum să faci un acoperiș cu patru locuri pentru un foișor cu mâinile tale: planuri, fotografii, video

  Alo În opinia mea, cel mai clar procesul de construire a unui acoperiș cu patru căi pentru un foișor este prezentat în film, care va fi atașat chiar mai jos.

  Aș recomanda să studiați mai întâi această problemă în formatul video și apoi să începeți să citiți textul, să vizualizați desenele și fotografiile.

  Construcția acoperișului în acest film începe să fie luată în considerare de la 2 minute. Pentru a înțelege imaginea a tot ceea ce se întâmplă, este logic să o urmăriți complet, beneficiul videoclipului nu este lung - 11 minute.

  Ce tip de acoperiș cu patru pante se va potrivi casei dvs. de vară

  Cele mai populare soluții de design sunt șoldul și șoldul.

  Opțiunea de cort este distribuită între arborii pătrați. Este alcătuită din patru pante triunghiulare care converg de sus într-un punct fără formarea unei creastături. De asemenea, un design similar este utilizat pentru clădirile hexagonale și octogonale. Numai numărul de căpriori crește, iar principiul în sine este același.

  Printre arborii rectangulați utilizați pentru a folosi tipul șoldului. Este realizat din capete sub forma a 2 raze triunghiulare si 2 patine de forma trapezoidala. Diferența esențială dintre cele două tipuri este existența unei rupturi în centrul acoperișului. În versiunea șoldului, totul este fixat la un punct.

  După ce ați realizat ce tip este potrivit pentru dvs., trebuie să începeți procesul de ridicare a acestuia.

  Construcția unui acoperiș cu patru trepte

  Trecem de la faptul că baza foișorului este deja pregătită - fundația este turnată în mod fiabil, iar stâlpii sunt drepți. Acest material oferă o versiune mai estetică a acoperișului înclinat, mai degrabă decât în ​​construcția clasică. În centru se va face un mic turnulet care va accentua unicitatea structurii (în construcții se numește "torus").

  În primul rând, este necesar să se facă un pătrat de lemn în centrul foișorului, la care se vor atașa mai târziu caprele. Această bază este instalată pe posturile de sprijin, care sunt apoi retrase.

  După ce am fixat acest pătrat cu dispozitivele de prindere pentru grinzi, am instalat grinzi. Figura de mai jos prezintă rafturile de la barele 150 până la 50.

  După instalarea tuturor grinzilor se recomandă construirea unui acoperiș mic pe baza celui de-al doilea nivel. Acesta va adăuga estetica, iar structura va lua forma unei turela. Figura de mai jos prezintă procesul de instalare. Este pur și simplu pusă pe partea superioară și atașată la șuruburi cu auto-filetare.

  În plus, stâlpii pentru pătratul din lemn sunt scosi, iar întregul acoperiș este acoperit cu placaj. Se dovedește o soluție interesantă de design care produce un efect pozitiv.

  Este necesar să se calculeze corect canelurile pentru caprioare și unghiurile de înclinare, după care este "strâns" pentru a le fixa. Pentru un acoperiș de șold, unghiul optim de înclinare poate fi considerat 30 de grade. Taras Khodorchuk folosește un acoperiș similar în construcția unui foișor dintr-un bar.

  Construcția unui șold de acoperiș cu patru căi

  Întregul proces este împărțit în mai multe etape. Este mult mai complexă și mai costisitoare decât versiunea hip, dar este destul de fezabilă. Pentru a înțelege terminologia, utilizați figura care arată schema cu conceptele de bază.

  1. Bandajul superior este întărit de panouri (suprapunere).
  2. De-a lungul pergolei (pe partea lungă) se fixează un fascicul de strângere. Pentru aceasta, se folosesc colturi metalice.
  3. Pentru strângere, sunt instalate rafturi de doi metri.
  4. Pentru a îmbunătăți echilibrul, sunt plasate barele de protecție temporare, care permit fixarea rafturilor orientate vertical.
  5. Pe partea superioară a acoperișului sunt conectate vârfurile rafturilor.
  6. Picioarele obișnuite de grădină sunt fixate cu o treaptă de 1 metru (fixată pe unghii).
  7. Grinzile diagonale sunt fixate astfel încât să continue rularea coamei, adică din partea din față.
  8. Vasele sunt atașate mai întâi la cornișoanele diagonale, apoi la legătura superioară cu o treaptă de aproximativ 65 cm.
  9. Se plaseaza impermeabilizarea si acoperisul.

  Calcularea materialelor de construcție

  Cantitatea de material este direct proporțională cu dimensiunea arborelui - cu cât este mai mult, cu atât mai mult este necesar. Vă sugerez să studiați cantitatea aproximativă de resurse de clădiri care au fost necesare pentru a construi o pergolă de lemn de 3 metri. Ea este mulțumită de standardul și tipic pentru cele mai multe case de țară.

  Vă rugăm să rețineți că, în blocul anterior de informații privind construcția acoperișului cu balustradă, arborele a fost considerat între 4 și 4, adică cantitatea de material pentru el a fost mai mare decât valorile indicate mai jos.

  Un fascicul de 100 la 100 este folosit doar pentru a crea o fundație, în partea superioară a structurii are doar o relație indirectă.

  • Baza este de 5 grinzi (3 metri);
  • Stâlpi de sprijin - 4 bare (2,3 metri);
  • Intrarea și armarea rigidității - 5 grinzi (1 metru).

  Valorile de 100 până la 50 de bari sunt deja utilizate în mod clar pentru a ridica partea superioară a arborelui.

  • Rafturi - 8 grinzi (2 metri);
  • Traverse - 2 bari (4,3 metri);
  • Curele de sus, balustradă - 7 grinzi (3 metri);
  • Balustradă - 2 bari (1 metru).

  În plus față de designul de bază, sunt necesare și alte materiale: căptușeală, pardoseală și inching, șine, acoperișuri, vopsea, ciment, cărămizi, cuie, șuruburi, impregnare. În funcție de regiune și țară, prețurile pot diferi în mod fundamental, deci este dificil să estimați prețul mediu.

  Cubul pădurii costă o medie de 7500 de ruble. Pe baza acestor cifre, este posibil să se tragă concluzii în acest sens.

  Desene dimensionale

  Cel mai probabil, desenele propuse nu se potrivesc în mod specific pentru arborele planificat. Cu toate acestea, ele pot da o idee generală despre modul în care ar trebui să arate această variantă.

  Toate imaginile sunt mărite, adică puteți să le faceți clic pe ele și să deschideți versiuni complete ale acestor fotografii sau desene. Dacă imaginea nu arată dimensiunile, atunci încercați să o aduceți cât mai aproape posibil, puteți ghici intuitiv ce numere ar trebui să existe.

  Familia Cluster

  Un site pentru mame și bunici - NIVELURI de grămezi de familie

  căutare

  Grupul nostru este pe VKontakte

  Categorii

  • 8 martie (13)
  • Uncategorized (3)
  • Bijuterie cu mîneca (4)
  • Ziua Îndrăgostiților (10)
  • coacerea și coacerea (6)
  • tricotaj pentru copii (2)
  • tricot pentru casa (5)
  • tricota-te (2)
  • tricotat (1)
  • oaspeții la ușă (1)
  • (14)
  • case de țară (22)
  • Copii comunica (1)
  • design interior (21)
  • jocuri de mers pe jos (3)
  • cum să se îmbrace elegant (48)
  • Fotografii (12)
  • vopsea cuie (unghii) (23)
  • an nou (40)
  • omlete si caserole (1)
  • cadouri (5)
  • lucrări de hârtie (32)
  • obiecte de artizanat din tesaturi (3)
  • material natural (28)
  • Lucru și afaceri (1)
  • grădină și grădină (1)
  • salate (1)
  • nunta (8)
  • învață să desenezi (7)
  • cusut copii (1)
  • confecții pentru copii (2)
  • cusut pentru casa (2)
 • contor

  unitatea de anunțuri 1

  unitatea de anunțuri 2

  unitatea de anunțuri 3

  ajuta copiii

  unitatea de anunțuri 4

  unitatea de anunțuri 5

  unitatea de anunțuri 6

  Pavilioane pentru cabane cu DOUĂ ROOF (15 moduri de a face).

  Bună ziua, astăzi vom construi din nou chioscuri pentru o cabană de vară, dar un alt model. Înainte de asta, am creat treptat foisoare simple din lemn CUBE FORM. Apoi am avut o lecție de articol despre construcții Cabane de vară cu podea plată pe baza pergolei italiene. Și astăzi vom lua în considerare cum să faci un foișor cu două acoperișuri cu mâinile tale, astfel încât apa să curgă în jos în ambele direcții. (În următoarele articole, vor fi discutate un acoperiș înclinat și pavilioane hexagonale rotunde.)

  În acest articol, nu voi mai rămâne pe fundație sub foișor pentru o reședință de vară. Și fundația și toate căile de instalare a pilonilor - toate acestea am explicat deja în articolele de mai sus despre legături. Aici petrec mai mult timp pe construcția acoperișului - aceasta este cea mai laborioasă parte a lucrării. Mă voi pronunța în detaliu - și vă voi arăta diferite tipuri de construcții de acoperiș pentru un foișor, astfel încât să puteți alege modul de a crea un acoperiș arcuit, ceea ce este mai ușor pentru dumneavoastră.

  Pentru ca totul să fie realizat și clar, voi da o fotografie a unei clase maestru pas cu pas despre crearea unor astfel de arbori. Și, de asemenea, vom ajunge în desene și vom înțelege însăși esența acestui design - la nivel profesional. După acest articol, veți deveni aproape pro - vă puteți desena schemele dvs. și le puteți implementa în practică. Veți ști și știți TOATE:

  • Ce este acoperișul acoperișului.
  • Tipuri de foisoare cu acoperiș arcuit.
  • Maestru de clasă pe construcția unui foișor pentru cei care se tem.
  • Acoperiș cu două grinzi frontale și traversă.
  • Gazebo la cabana sub acoperiș cu suportul de pe bara.
  • Grătar de acoperiș cu cremalieră pe raft.
  • Acoperiș pentru o cabană de vară cu o pârghie de sprijin.
  • Acoperiș pentru un foișor, cu stâlpi pe căpriori subțiri.

  Adică, vom merge treptat, vom trezi dorința, vom îndepărta frica și apoi vom da cunoștința - toate cunoștințele necesare, astfel încât voi, voi, la dacha, să faceți o ÎMPĂTRARE cu propriile mâini. Și s-au uimit cu admirație pentru ei înșiși.

  Deci, înainte spre viitor. Un foișor ne așteaptă.

  Pentru începutul iubirii, să vedem ce pășuni cu un acoperiș gable.

  (apropo, în conformitate cu regulile din limba rusă, este permis să spui "DVUchatnaya" și "Două ore", așa că voi folosi periodic acest cuvânt și așa mai departe).

  Ce este un foișor

  cu un acoperiș gable.

  Aici, în fotografia de mai jos vedem un arbore clasic de acest tip. Stă pe 6 stâlpi. Pereții din foișor sunt acoperite cu panouri lattice de lamele pline diagonală, cu o cruce la cruce. Astfel de panouri sunt ușor de făcut - măsurați, tăiați și cui.

  Forma unui astfel de foișor poate fi întinsă în lungime (adânc în jos ca coridor) sau largă (ca o scenă într-un teatru).

  Panourile-pereți nu pot acoperi toate deschiderile dintre stâlpii suportului, astfel încât să puteți intra în arbore din orice parte, ca în imaginea de mai jos.

  Un acoperis greu, acoperit cu metal, poate fi sprijinit cu un stâlp central suplimentar pentru fiabilitate, ca în fotografia de mai jos. Iar fundația unei pergole monolitice grele poate fi umplută cu un înalt și durabil, după cum vedem în fotografie.

  Și panourile pereților pot fi, de asemenea, cu modele diferite - amplasarea lamelurilor și a scândurilor (sub plăcile verticale, deasupra cutiei încrucișate).

  Acum vom începe, iar voi înșivă veți simți ce poate face o varietate de modele de foișoare de unul singur - pe baza aceluiași SQUARE.

  Și încă unul dintre pereții arborilor poate fi închis de PETRY FACADE. Asta este, a crea o zonă de grătar cu mâinile tale chiar în foișor la dacha ta.

  Este adevărat

  pentru a face o astfel de arbore

  EASY cu mâinile tale?

  Vă îndoiți de abilitățile voastre. N-ai mai făcut niciodată arbori înainte. Asta părea o provocare pentru tine.

  Dar amintiți-vă cât de ușor ați răsturnat constructorul ca un copil. În acea epocă, nu te-ai îndoit de abilitățile tale - tocmai ai luat detaliile și le-ai conectat unul la celălalt. Simplu și simplu. Cu mâinile tale.

  Adevărul este că foișorul este, de asemenea, un designer.

  Acest lucru este, de asemenea, 1) ia detaliile 2) conecta-le unul cu celălalt 3) ia mai multe detalii 4) și re-atașați-le.

  Priviți fotografia de mai jos. Și se pare că o astfel de construcție nu este pentru un simplu dacha housemaid, ca tine. Și pentru absolvenții colegiului de construcții.

  Și nu aici. După ce ajungeți la sfârșitul articolului - veți fi siguri de potențialul dvs. de construcție.

  Arbor este un designer pentru băieții adulți.

  Aici sunteți o clasă de master pas-cu-pas - unde un tip cu mâinile sale colectează un foișor - asigurați-vă că nu este nimic rău.

  Noi pregătim site-ul pentru un foișor la dacha - vom turna fundul șapei de ciment, sau vom bloca fundația pilon.

  Instalăm pilonii suportului (detalii despre instalarea pilonilor în primul articol din ciclul "Arbori cu mâinile lor")

  Pe partea de sus a stâlpilor de susținere a pus grinzi (foto de mai jos), astfel încât acestea nu au peșteră pentru a consolida brațului lor (bare diagonale scurte sunt ambalate cu unghiuri superioare ale stâlpilor de susținere)

  Pregătiți garda. Am văzut două bare cu un cap oblic - această tăietură oblică a grinzilor unghiilor unul al celuilalt - obținem un rafturi în formă de un unghi îngust.

  Instalăm o pereche de rafturi pe acoperișul arborelui. Semnează cu un creion, unde să faci un cui - slot-pasik, care va fi așezat pe grinzi orizontale ale suporturilor - o canelură de la capătul din stânga și de la capătul drept al perechii de rafturi.

  Aici mai jos puteți vedea modul în care crestătura (crestătură triunghiulară) este pusă pe grindă.

  Facem astfel de perechi - 5 bucăți (sau mai mult, dacă dimensiunea arborelui necesită).

  În timpul instalării coronamentului, trebuie să se verifice distanța dintre capriori (de mai jos) și între raft (partea superioară).

  Pentru schelete pereche nu au peșteră sub greutatea acoperișului - cuie copii de rezervă elements- suplimentare - bolturi, grinzi, stâlpi (mai jos vom lua o privire mai aproape de ei, în diagrame, desene și fotografii de viață, iar cuvântul „șurubul“, „strângere“, „mauerlat“ nu vă veți speria).

  Vedeți - fiecare pas este simplu în sine. Deci munca ta este un lanț de STEPS simple.

  Calm, nu toropscopie, măsurați, tăiați, conectați-vă. Ca designer pentru giganți. Greu în greutate, incomod în dimensiune - dar cu ajutorul mâinilor puternice, partenerul său și partenerul său, totul este realizabil.

  Primul pas - alege fundația și instalați pilonii - link "

  Cel de-al doilea pas - am plasat STRUCTURA pe aceste coloane. Și pentru a alege un acoperiș pe puterea ta - trebuie să știi care sunt sistemele de coronament. Și pentru a alege dispozitivul de acoperiș al unui foișor, care vă convine după materialul pe care îl aveți în stoc.

  DUMNEAVOASTRĂ

  Cum se fac sisteme de rafturi

  Pentru un foișor la cabana.

  Construcțiile arte pe acoperișul foișorului pentru țară pot fi diferite. Acum vă voi arăta mai multe tipuri. Și tu, pentru gazebo la dacha, vei alege opțiunea potrivită (pentru materialul disponibil și pentru tine).

  Acoperiș pentru foișor

  STRUCTURA STRIPILĂ №1

  2 perechi de rafturi + multe runde.

  Uită-te la fotografia de mai jos. Există doar 2 perechi de căpriori - pe fațada din fațadă și pe fațada din spate a foișorului.

  Iar pe aceste două căprioare se află PROGONY - suficientă longitudinală dostochki pusă pe margine. Ele sunt fixate într-un mod groovy - adică, au un rumeguș în ele, și le-au pus pur și simplu pe caprioarele gablonilor.

  Grinzile se află pe un suport suplimentar - în centrul foișorului se vede un stâlp care este mai mare decât stâlpii laterali (cei aflați la colțurile foișorului).

  Pentru a sprijini căprior a rezistat tuturor acestor panouri ruleaza consolidate Rigel (o placă orizontală umplute chiar sub acoperiș și conectează strapila stânga și dreapta.

  Design foarte interesant. Și este ușor să repetați cu propriile mâini. Chiar și din fotografie. Totul este vizibil și transparent. Ca desen gata. Diagrama de asamblare este clară pentru ochiul simplu.

  Iată o altă baldachin de sub foișor pentru dăruire - în cazul aceluiași principiu al sistemului de rafturi.

  Vezi tu? Același desen - doar aici grinzile sunt mai mari și, prin urmare, nu au nevoie atât de mult - 2 muchii, una centrală și 2 intermediare.

  Și aici Principiul extins al rafturilor de așezare - adică, grinzile se bazează numai pe pereții exteriori ai suporturilor. Singurul lucru pe care este un șurub de bord, care strânge și mai mult perechea de căpriori.

  Aici, în fotografia de mai jos, rămâne cadrul rafturilor pentru vila, unde acoperișul este de asemenea întărit de Rigel.

  Și aici - grinzile pe care acoperișul se odihnește pe FRONTON. Și apoi atenție. Piedestalul, astfel încât să nu se îndoaie, este susținut de un stand de bar scurt.

  Acoperiș pentru foișor

  CONSTRUCȚIA STRIPILĂ №2

  Multe grătare cu șuruburi.

  (+ schema de conectare pentru picioarele de rafturi)

  Iată un alt loc interesant pentru o casă de vară, în care grinzile sunt așezate, de asemenea, cu canelurile lor orizontale pe grinzile laterale orizontale ale suportului.

  Fiecare pereche de rafturi este umplute cu RIGEL (destulochka orizontală chiar sub vârful stropilului).

  Și aici, pe fațada centrală - există doi stâlpi de mijloc suplimentari de susținere - și sunt mai presus decât polii de margine. Iar acestea oferă suport suplimentar pentru coridoarele de gablu.

  Și aici, să vedem cum este posibil să se conecteze căpriori cu celelalte surori - vorbim despre nodul (joncțiunea dintre cele două capete ale căpriorilor) pe partea de sus a acoperișului nostru.

  Iată variantele acestor noduri. Puteți să conduceți cuie în diagonală, astfel încât tija de unghi să pătrundă într-un unghi. Unghiile sunt conduse la o distanță una de alta, astfel încât să nu se întâlnească, să nu se încrucișeze înăuntru.

  Și, în plus, înșurubăm LINIARUL între capetele coroanelor. Rolul garniturii poate fi realizat de o placă de montaj din oțel sau de o bucată de lemn plat.

  Iar legătura picioarelor de rafturi se poate face prin metoda LAPA în LAPU, adică îmbinarea în articulație prin tăieturi. Am tăiat la marginile picioarelor cavității bucăți rectangulare. Și le impunem unii pe alții - un canal în canelură. Îl fixăm cu un șurub și o piuliță.

  Acoperiș pentru foișor

  STRUCTURA STRIPILĂ №3

  Ridge rulează pe STAND.

  Dar în fotografia de mai jos vedem că grinzile au un suport suplimentar sub forma unui fascicul lung de creastă (o fugă de creastă, numită astfel un fascicul central, chiar sub acoperiș).

  Acest fascicul de vârf se desfășoară pe coloane mici de lemn - se află pe frontul și pe spatele fațetă al acoperișului.

  Haide, îți arăt cum funcționează aici. Strugurii dvs. pot fi atașați la o astfel de fascicul de creastă folosind o metodă de încovoiere (ca în desenul de mai jos, iar creasta însăși este susținută de un suport metalic de prindere).

  Un coronament poate avea o îmbinare într-o pereche de rafturi, armată cu o placă perforată din oțel.

  Încă o dată, pentru a clarifica - acesta este tipul de vărsat de sub foișor pentru dacha, de asemenea, făcută cu construcția de cherestea de construcție și de a alerga creasta. Pentru a construi un baldachin, pentru a acoperi pereții - vom obține un foișor dintr-un bar.


  În conformitate cu această schemă - cu o fâșie de colț, puteți realiza un arbor dintr-un jgheab (cu neregularități naturale) sau rotunjit (adică, nivelat).

  Clasă master pas cu pas

  acoperisurile arborilor

  cu o fugă de creastă.

  Iată fotografiile pas cu pas, dispozitivele unui astfel de acoperiș gable pe un foișor pentru o reședință de vară. Aici vedem că mai întâi facem un cadru de pereți. Instalați o grămadă de fundație. Pe ea se afla grinzile din cadrul FRUMOASEI. Pe cadru setați stâlpii grinzi (pe elemente de prindere perforate din oțel). Și pe stâlpii neuniformi se așezau grinzile orizontale superioare.

  Pe grinzile superioare ale perimetrului arborei - puneți STRUCTURII (aceasta este bara de suport transversală) - încă trei bucăți.

  Un total de 5 grinzi. Pentru fiecare buzunar de fascicule am pus un scurt stâlp de stâlpi. Pe aceste coloane am pus un BONG RUN lung.

  Și deja pe această fugă de creastă începem să punem STROPILA. Primul raft frontal frontal și spate.

  Apoi am pus 5 rafturi între ele. Acesta este tot scheletul acoperișului este gata.

  În plus, va fi posibilă punerea unei cutii deja frumoase de către rejkami - și pe aceasta pentru a fixa un acoperiș (o șindrilă, policarbonat, o ardezie sau alta).

  Aici, în partea de jos, scheletul foisorului, realizat dintr-o bară realizată în conformitate cu aceeași schemă a structurii acoperișului. După cum puteți vedea totul este același - diferențele sunt numai în dimensiune, în panta ascendentă a acoperișului (adică în unghiul cojilor).

  Totul poate fi diferit - unghi diferit între capriori, lățimi diferite, înălțimi diferite. Nu aveți nevoie de dimensiuni exacte - puteți alege toate lungimile pe baza materialului (lemn și scânduri) pe care îl aveți. Sunteți liberi în construcția dvs. - principalul lucru este să înțelegeți esența, legea generală. Este ca și în sex, esența acțiunii este clară, restul - imaginației tale.

  Și această vărsat sub pergolă de lemn este făcută și în conformitate cu acest principiu. Numai atunci destul de scurt-bar-rack, și nu este necesar ca bara transversală - și pune pe ea pentru că el are în el însuși un radiali-laba. Și cu această laba, el pune pe grinda de susținere-umflarea de la fronton (și se fixează pe cele patru șuruburi).

  Și aici, în fotografie, pavilioanele sunt mai joase, vedem și suporții pilonului care sunt fixați în același canal.

  Iar imaginea de mai jos ne arată că aici... Dacă vrei să faci nu este doar pentru a da chioșc, și un cort mare pentru nunta... că o astfel de posturi de sprijin pot fi la plural. In fotografia de mai jos sunt patru dintre ele - pentru că fasciculul central al crestei alerga prea mult timp - și dacă ea a fost culcat singur pe afișul de margine, ar fi cedat în mijlocul său (sub greutatea căpriori).

  Prin lungimea pergolei umplem BARS-TIGHTENERS transversale. Am pus niște rafturi pe ele. Și deasupra am pus o fugă lungă. Și deja pe ea punem căpriori, iar pe căprioare niște bare subțiri de pasaje obișnuite.

  Și totuși, există un alt mod de susținere puternică a fasciculului de creastă. Aici, în fotografia de mai jos vedem. Că în afară de postul de suport pe partea din față, țineți Struts lung polul creasta a stânga și dreapta, care rulează în diagonală - prin sprijinirea stâlpi, prin grinda orizontală a fronton și creasta la foarte vârful fasciculului sub acoperiș.

  Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună și relativ simplă de a consolida sprijinul pentru progida de creastă. Mai ales dacă conține grinzi grele și acoperișuri.

  Iar cursa de creastă poate să stea fără un suport sub forma unui bare de stâlpi. Pentru aceasta, este utilizată o metodă de prindere. Atunci când un RIGEL orizontal este umplute pe grinzi din ambele părți (în locul presupus al grindinei). Pe acest șurub este amplasat un șanț de creastă, iar deasupra este fixat și cu un șurub.

  Și aici sunt modalitățile de a pune căpriorii pe RIDING. Vedeți câte opțiuni există. Puteți alege oricare dintre cele pentru care există materiale și elemente de fixare.

  Șurubul poate fi plasat mai jos decât creasta însăși. Apoi, între bara transversală și fasciculul de creastă, INSERTAȚI STAND-STAND. În fotografia de mai jos este evidențiată culoarea lemnului închis.

  Acoperiș pentru foișor

  STRUCTURA STRIPILĂ №5

  Se rostogolesc pe bufe și struturi.

  Iar rafturile, dacă sunt grele, întăresc suporturile suplimentare.

  Fiecare grătar din partea inferioară este fixată de un buzunar. Pe ea există un suport pentru coloane. Și de pe tejghea mergeți, ca și razele - răsturnări diagonale stânga și dreaptă. Rolul lor nu este acela de a lăsa căpriorii să scadă sub greutatea acoperișului.

  O astfel de construcție este utilizată cu CROSSES dacă aveți un rol de bare de graf nu foarte puternice. Și pentru a nu-i lăsa să se aplece, sunt întăriți în așa fel.

  Și cel mai adesea sub-grinzile poartă pur și simplu o funcție decorativă - cu ele acoperișul arată mai elegant și mai solid. Se obține simetria și armonia modelului.

  Elementele de fixare pentru acest design pot fi, de asemenea, nu numai fiabile, ci și decorative - decorate. Dacă aveți conexiuni la o întreprindere de tăiere a metalelor - atunci puteți tăia plăci perfecte perforate din metal.

  Prin același principiu (schema este aceeași), nu puteți folosi o bară de răzuire - ci un jurnal de lemn.

  Aici, astfel de construcții de un acoperiș pentru o cabană de vară de către mâinile proprii Eu pentru tine a mestecat. Cum ar putea.

  Și acum, să vedem cum, cu mintea și cu mâinile, vă puteți ușura munca de a construi un astfel de foișor din lemn pentru cabane de vară.

  SELECȚIA ADECVĂRII

  Cu privire la construcția de arbori

  Cu un acoperiș gable.

  Desigur, aveți încă multe întrebări pe care nu le-am răspuns încă. Să analizăm momentele-cheie ale construcției foișorului cu mâinile noastre, și anume...

  • Care sunt tipurile de elemente de prindere ale coronamentului pe suportul pentru acoperiș.
  • Cum să ridici căpriori grele pe acoperișul unui foișor.
  • Și ce fel de acoperiș să alegeți sub foișor cu mâinile tale.

  Numărul întrebării 1

  Cum să ridicați coroanele

  pe acoperișul arborelui

  Răspunsul, cu ajutorul echipamentului special, sau așa - trageți, pe margini, frânghia, cu mâinile tale.

  Întrebarea nr. 2

  Cum de a fixa un picior croitorie

  pe grinzile de susținere.

  Grinzile de sprijin pentru instalarea picioarelor de raft sunt numite MAUERLATS. Mai jos, am colectat mai multe desene cu scheme de montare a elementului STRIPE PAIR la fascicul lateral-mauerat.

  Metoda de instalare cu suport metalic. Puteți face acest lucru cu un WRAP (trageți un canelat în piciorul coșului). Sau să facem pe o grădină o tăietură obișnuită, egală, în spate, pe o grindă de bază.

  Mai jos vom vedea alte moduri - atunci când piciorul schelete decupată exact oblic Spila - rovnenko sub mauerlat - și apoi puteți fixa același hardware (ca în imaginea de mai sus) sau cuie (în mijlocul diagramei), sau pe consola (a treia imagine de mai jos ).

  Puteți utiliza hardware-ul pentru STEEL CORNERS.

  Există, de asemenea, 2 opțiuni. Unul cu o canelură vypelinnym (tăiată) în raft. Și a doua opțiune, în cazul în care piciorul cuibărit se află pur și simplu pe partea de sus a Mauerlatului - și este fixat de plăci orizontale - TIGHTENERS. Iar acele bufe care sunt fixate deja în colțurile Mauerlatului.

  Și aici, în imaginea de mai jos, vedem metoda BASIC de așezare a căpriori - puteți săturați în piciorul de coasere al RECORD-ului (adecvat pentru fasciculul de susținere). Sau tăiați două ferăstraie - în raft și în raza de sprijin.

  Și aici sunt metodele de a pune piciorul cavoului cu fixare pe două unghii. Cu un substrat de lemn (subțire dostochkoj) sau un călcâi triunghiular de căptușeală din lemn.

  Există încă un tip interesant de fixare - SLIDING. El a venit cu ideea că arborele este material viu. Deci, ea respiră - se umflă din umiditate, apoi se micșorează - și în timp, în sine, se micșorează, ceea ce poate ajunge la 8%. Și că unitățile de fixare nu sunt afectate de astfel de diferențe - și este înzestrată fixarea culisantă a grinzilor.

  Ei bine, acum să vedem cum vom pune acoperișul pe casa noastră de vară.

  CURĂȚAREA DE ROOFING

  Acoperișuri de arbori

  Cu mâinile tale.

  ROOFING COVERING ONDULIN - sindrila moale cap la cap.

  Dacă aveți de gând ukaldyvat pe acoperiș moale acoperiș sub formă de sindrile bituminoase, acoperișul avem placi de gresie pe deplin - face pielea fără lacune.

  Pune impermeabilizarea pe ea. Și deasupra paturilor onduline - pornim de la marginea acoperișului și ne îndreptăm încet spre creasta acoperișului arborii. Aici în fotografia de mai jos este principiul prin care stratul de șindrilă este pus pe pergolă.

  FOARTE DE ROLE

  (Țiglă metalică, profil metalic, ardezie)

  Dar în fotografia de mai jos vedem procesul de așezare a plăcilor din profile metalice (plăci cu nervuri) sau plăci din plăci metalice). În fotografia de mai jos foile de melalloprofile (dar și celelalte materiale se potrivesc aceluiași principiu).

  Puteți pune foliile de acoperiș direct pe traversele acoperișului nostru (grinzi umplute pe grinzi).

  Sau, dacă doriți să protejați scurgerea dvs. de acoperiș (la punctul în care găurile de ardezie de unghii), puteți în fața foii care acoperă întregul acoperiș este acoperit cu materilov pergola de impermeabilizare (orice, nu neapărat scumpe, de marcă). Rolați izolația se desfac pe acoperiș - ca un covor. Și deasupra caprioarelor, le împărțim lamele - care presează garnitura de impermeabilizare la grinzile din foișor.

  Apoi, pe partea de sus a rafturilor, există deja REIKS FILLED - cele pe care va fi convenabil să unghii foile de acoperire. Sau întregul acoperiș este acoperit cu o placă - în cazul în care veți pune pe el un material flexibil de acoperire (cum ar fi ondulin).

  Placile ceramice pot fi, de asemenea, asezate pe lamele de o treapta adecvata la aceasta (fixare pe suruburi de auto-taiat).

  Cum să acoperiți rularea acoperișului.

  Zona de pe acoperișul arborelui este zona de creastă. Să vedem cum poate fi acoperită. Dacă faceți ardezie pe acoperiș, atunci puteți face ca înainte de a face totul - marginea coamei a fost acoperită cu foi de tablă galvanizată (aceasta este o foaie de metal flexibilă).

  Pentru a avea ceva să-l cui, puteți la partea de sus a acoperișului - umple scânduri late pe ambele părți și în partea de sus mijlocul ambalajului, la cererea Reiki, așa cum se face în fotografia de mai jos.

  Când așezați șindrilele - pe vârful creastei de creastă a foișorului acoperișului - se așezau elemente speciale de patinaj. Mai jos în fotografie îl vedem.

  Placi ceramice rotunde - pot deveni ele însele un element de acoperire a coroanei acoperișului arborelui. Pentru a face acest lucru, plăcile rotunde trebuie să fie așezate spate-înapoi de-a lungul creastei. Și că cusăturile dintre bucățile de șindrilă rotundă nu se scurge - înainte de a fi așezate, rotiți o impermeabilizare. Sau (dacă nu este), o puteți pune în manieră veche pe un mortar de ciment (se amestecă la fel ca pentru zidărie). Fotografia acoperișului fotolicii cu această metodă vedem doar puțin mai jos.

  Iată un alt punct bun - în fotografia de mai jos - prelucrarea marginilor acoperișului - profile speciale pentru acoperiș. Deci marginile superioare ale foișorului cu propriile mâini vor arăta perfect, așa cum au făcut-o profesioniștii (dar nu este necesar, pur și simplu în funcție de dorința ta și cererea de mamă).

  Iată astfel de idei și sfaturi despre construirea unui foișor cu un acoperiș gable.

  Nu este complicat aici. Doar o slujbă minuțioasă. Simplu, nu rapid - în câteva zile - de lucru.

  Acum puteți începe... continuați... și terminați.

  • Despre fundație sub foișor și instalarea de piloni - aici "***".
  • Articolul despre chioșcuri cu acoperiș plat - care "vă oferă cu mâinile dvs." (21 METODĂ + puncte importante). "
  • Articolul cu privire la modulele de gaze cubice este aici "Costurile de vară de mâini proprii (20 de variante)".

  În curând voi adăuga la această listă link-uri pe alte articole mele pe teme legate, cum să construiască cu propriile lor mâini mandrinele rotunde hexagonale, chioscuri, umbrare si un acoperiș de șold (de exemplu, o piramidă).

  Vă urez construcția de vară cu gazon.

  Olga Klishevskaya, în special pentru site-ul "Familia Kuchka"