Categorie Materiale

Cum de a face un acoperiș plat de o casă sau cabana

Majoritatea oamenilor nu știu cum să facă un acoperiș plat acasă, termenul "acoperiș plat" este adesea asociat cu clădiri cu mai multe etaje. Cu câteva decenii în urmă, acoperișurile plate erau rareori folosite în clădirile cu nivel redus.

Configurarea cafelelor și a jgheaburilor J

Call - obțineți cel mai bun preț la Moscova!

Instalarea colaboratorilor DockeSofitele nu numai că au funcții decorative, ci și participă la procesul de ventilație a spațiului sub acoperișul casei.

Cum să curăț un coș de fum

Încălzirea casei, dăruirea sau băile se face rar fără aragaz sau boiler. Pentru aceste ierni, acest echipament este optim: poate produce cantitatea necesară de căldură. Dar cuptoarele și cazanele necesită întreținere și una dintre procedurile obligatorii - curățarea coșului de fum.

Aranjarea unui mansardat într-o casă privată

Proiectul majorității caselor private include o cameră de mansardă. Aranjarea unui mansardat într-o casă privată necesită o abordare specială. Este important să se țină seama de caracteristicile de design ale podului și să se determine modul în care acoperișul este izolat.

Ce este un aerator de acoperiș?

Calitatea și durabilitatea acoperișului depind de mulți factori, inclusiv protecția împotriva umezelii și a condensului. Umiditatea pătrunde în spațiul sub acoperiș din mediul înconjurător sau din interiorul încăperii (sub formă de vapori de apă).

Un foișor atașat de casă ca un loc de odihnă

În ultimii ani, rușii au devenit din ce în ce o țară imobiliară. Acum, situația de pe piață este de așa natură încât și familiile cu venituri medii își pot permite o astfel de achiziție.