Categorie Reparații

Care parte este bariera de vapori

Instalarea incorectă a barierului de vapori poate avea consecințe ireversibile. Formarea mucegaiului și ciupercii este considerată o problemă minimă, impermeabilizarea de calitate slabă reduce durata de viață a întregii structuri de acoperiș.

Determinați unghiul optim de înclinare al acoperișului

Orice casă este încoronată cu un acoperiș - una dintre structurile principale ale clădirii, care îi protejează interiorul de ploaie și zăpadă. Unul dintre principalele criterii pentru orice acoperiș este abrupta patinei.

SNiP acoperiș din carton ondulat

Construcția este o zonă de activitate care afectează în mod direct mediul uman. Calitatea lucrărilor de construcție depinde adesea nu numai de nivelul de confort, ci și de siguranța locuințelor pentru sănătatea și viața umană.

Unghiul minim de înclinare al acoperișului pentru carton ondulat

De ce, atunci când vorbim despre acoperișuri înclinate, este întotdeauna menționat despre unghiul versanților săi? Întrebarea este de fapt una dintre cele mai grave, deoarece depinde de acest indicator că depinde calitatea îndepărtării ploii și a apei topite.

Tipuri de sisteme de acoperiș acoperiș arici: pentru case mici și mari

La baza fiecărui acoperiș se află un număr mare de grinzi, grinzi, rafturi și pene, denumite în mod colectiv sistemul de coroană. Multe secole s-au acumulat de-a lungul istoriei vechi de secole a tipurilor și metodelor organizării sale și fiecare are propriile particularități în construcția de noduri și butași.

Caracteristicile foilor de ardezie

Ardezie plat - un fel de acoperis, produs dintr-un amestec de azbociment. Un astfel de produs nu este foarte scump, dar are multe caracteristici pozitive. Alegerea dimensiunii unei foi de ardezie plată depinde de sfera materialului, adică de producătorii moderni care oferă produse de tablă de o configurație diversă, astfel încât utilizatorii să poată achiziționa un produs adecvat pentru sarcini specifice.

Ce este un aerator de acoperiș?

Calitatea și durabilitatea acoperișului depind de mulți factori, inclusiv protecția împotriva umezelii și a condensului. Umiditatea pătrunde în spațiul sub acoperiș din mediul înconjurător sau din interiorul încăperii (sub formă de vapori de apă).

Acoperișuri - instrucțiuni de instalare pas cu pas

Construiți o casă este jumătate din bătălie. Este necesar să se acorde o durată lungă de viață, protejându-se împotriva influenței distructive a mediului extern, în special datorită umidității excesive.

Ce este un aerator de acoperiș?

Calitatea și durabilitatea acoperișului depind de mulți factori, inclusiv protecția împotriva umezelii și a condensului. Umiditatea pătrunde în spațiul sub acoperiș din mediul înconjurător sau din interiorul încăperii (sub formă de vapori de apă).

Tipuri de scheme structurale și instalarea de căpriori suspendați

Atunci când construim un acoperiș, factorul fundamental este alegerea viitorului sistem de acoperișuri. Sarcini constante și provizorii care acționează asupra acestei structuri, în timpul duratei de viață, calculul corect și instalarea sistemului de rulmenți vor asigura fiabilitatea și durabilitatea întregului acoperiș în ansamblu.

Instalarea coșului de fum prin perete

Instalați instalația de încălzire după finalizarea lucrărilor de construcție. Pentru instalarea sistemului de gaze arse, coșul de fum este condus prin perete. Structura este formată din mai multe țevi conectate din oțel sau alte materiale moderne.

Pavilion atașat la casă: Foto

Un gazebo confortabil, care se învecinează direct cu unul dintre pereții casei, poate deveni un loc de distracție constantă în zilele calde de vară. Construcția puțin mai complexă a anexei cu geamuri sau acoperite cu alte pereți de materiale de protecție vă va permite să vă odihniți în afara casei și în primăvara sau toamna, când soarele nu se încălzește atât de activ și aveți nevoie de protecție împotriva vântului rece sau a ploii.