Categorie Izolare termică

Caracteristicile de bază ale profilului metalic și instrucțiunile de instalare

Atunci când proiectați o locuință rezidențială vine un moment în care trebuie să decideți asupra alegerii acoperișului. Deciziile sunt influențate de factori precum: costul materialului, rezistența, fiabilitatea, complexitatea instalării și perioada de garanție pentru caracteristicile estetice și tehnice.

Etapa de acoperiș cu acoperiș moale

Acoperișurile moi nu reprezintă doar un excelent material de acoperiș în ceea ce privește rezistența și funcționarea pe termen lung. Aceasta este o oportunitate de a efectua instalarea dvs.

,.,, .,.

Sistem de acoperiș împotriva înghețării

Pentru majoritatea clădirilor, perioada de "toamnă târzie-iarnă" devine un timp de încercare pentru rezistență, în special pentru acoperișuri și acoperișuri. Odată cu creșterea precipitațiilor și scăderea temperaturii, structura acoperișului, în special consoanele și sistemul de jgheaburi, se confruntă cu o încărcătură serioasă datorită gheții și zăpezii întărite.

Calcularea și fabricarea de ferme de la o conductă de profil

Prin utilizarea unei țevi de profil pentru montarea în formă de bare, este posibilă crearea unor structuri proiectate pentru sarcini mari. Structurile ușoare din oțel sunt potrivite pentru montarea structurilor, construcția cadrelor pentru coșuri, instalarea suporturilor pentru acoperiș și viziere.

Cum să acoperiți acoperișul cu profile metalice cu mâinile proprii

Tehnica de montare a unei foi profilate speciale folosita pentru a acoperi acoperisurile este relativ simpla. Pentru mastering este suficient să vă familiarizați cu anumite caracteristici ale materialului folosit, precum și cu regulile de bază pentru manipularea acestuia.

Constructii de case

Strugurii stau la baza întregii structuri de acoperiș, iar instalarea acestora este una dintre cele mai importante sarcini în construcția casei. Cadrul acoperișului viitor poate fi realizat și instalat independent, respectând caracteristicile tehnologice ale acoperișurilor de diferite configurații.

Instalarea unei băi dintr-o podea profesionistă

Baie, saună - spiritul camerei de aburi. Cine se poate lepăda de plăcerea transpirării, se poate curăța de el și de trup și suflet? Să te îmbalci în camera de aburi este o mare plăcere și beneficii.