Parametrii tehnici, dimensiunile și prețul foii profilate C8

Izolare termică

Profilul C8 aparține în mod legitim mărcilor populare, este apreciat pentru combinația sa de luminozitate, rezistență, bună protecție împotriva coroziunii și costuri accesibile. Aceste produse nu au capacități autoportante, însă rigiditatea lor este suficientă pentru a face față pereților, pentru a ridica bariere, pereți despărțitori și alte structuri. Performanța lor depinde de grosimea și calitatea metalului utilizat și de tipul de acoperire.

Care este foaia profilată C-8: tipuri, proprietăți, caracteristici

Acest soi este produs prin laminare la rece și are cea mai mică înălțime a profilului - în limita a 8 mm. Gama include articole galvanizate și vopsite din tablă din oțel, cu o lățime totală de până la 1250 mm (util - 1150, ceea ce corespunde flautele 9-10). Și o lungime de 0,5 până la 12 m Parametrii tehnici reglementate GOST 24045-2016, principalele ia în considerare atunci când achiziționează, instalarea și operarea includ:

 • Grosimea plăcii profilate și marca de oțel. Acest indicator depinde de buna-credință a producătorului, variază între 0,4 și 0,8 mm.
 • Precizia geometrică și integritatea stratului de protecție. În absența cerințelor de metal în zonele de curbură, și utilizarea presupunând produselor cu abraziuni minore și defecte ale acestor produse este abatere strict reglementată de mărime, limita înălțimea nu depășește ± lățime de 1 mm - ± 8, lungimea - ± 10. Parametrii profilului sunt, de asemenea, bine controlați - valva maximă admisibilă este de 1,5 mm, pasul trebuie să fie uniform.
 • Masa 1 m2 și 1 pm. Depinde direct de grosime, minimul permis este indicat în tabelele GOST 24045-2016. Greutatea medie a cartonului ondulat C8-0,5 - 5,42 kg.
 • Pasul optim pentru tăiere este de 50 mm (luând în considerare distanța standard dintre valuri de 52,2 mm).
 • Nivelul de galvanizare (este și densitatea foii). Valoarea standard este afectată de tipul de acoperire și variază de la 140 la 275 g / cm2, cu cât această caracteristică este mai mare, cu atât este mai bună. Produsele cu galvanizare mai mică de 140 g / m2 nu vor dura mai mult de un an.
 • Gradul de paillette,%.
 • Temperatura maximă de funcționare fără pierderi de proprietăți utile și estetică - până la 120 ° C.
 • Obligațiile de garanție ale producătorului.

Mulți constructori evaluează calitatea densității sau gradul de galvanizare. In functie de grosimea stratului protector și proporția de zinc în ea există trei clase, prima are o rezistență minimă la coroziune, menține a doua expunere medie, iar al treilea este proiectat pentru a funcționa în condiții extreme. Grupul 1 include o placă profilate galvanizată cu o grosime a peliculei gri de 25 până la 30 de microni, aplicată la cald. Este impermeabil la aer și apă, dar din cauza rezistenței la abraziune scăzută a vieții sale de serviciu este slabă.

Caracteristicile tehnice ale soiurilor vopsite pe una sau ambele părți sunt reglementate de GOST 30246-2016. Stratul exterior are funcții protectoare și decorative, paleta de culori corespunde catalogului RAL. Nivelul de acoperire cu zinc în aceste grade atinge 40-60 microni, au rezistență maximă la precipitații și UV. Baza este diferită, se observă rezultate mai bune în poliester, plastisol, pural și în acoperiri similare de polimeri.

Sfera și caracteristicile aplicației

Litera „C“ în profilul de marcare standuri pentru „perete“, luând în considerare un serviciu de închiriere cerințele codurilor de construcție nu pot fi folosite pentru construirea de structuri portante și a unui acoperiș. În practică, această limitare este adesea ignorată la sarcini mici de vânt profilate C8 au cumpărat pentru protecția acoperișurilor cu o pantă a rampei mai mult de 30-40 °. Opțiunile alternative includ montarea pe o cutie continuă. Zona principală include:

 • Producția de panouri sandwich neinflamabile și structuri similare cu mai multe straturi.
 • Învelișul fațadei, pereții interiori și exteriori, inclusiv izolați. Cererea este explicată atât de prețul accesibil, cât și de sarcina minimă pe suporturi și fundații.
 • Constructii de garduri, cladiri temporare, garaje, hangare, cladiri de productie si depozitare, copertine, chioscuri.
 • Instalarea structurilor panourilor.
 • Coș de fum, creșterea siguranței la foc în magazine.
 • Asamblarea arborilor de ventilație.

Domeniul de aplicare este determinat direct de calitatea protecției la coroziune. tablă de oțel acoperită caracterizate prin rezistență crescută la umiditate, radiațiile UV și uneori beneficia în decoratii comparativ cu etichetele convenționale. Acestea sunt recomandate să cumpere pentru finisare, efectul maxim este atins atunci când se utilizează panouri care imită lemn natural, piatră, caramida. Acest grup este la rândul său împărțit în elemente cu un singur strat dublu și primul prezintă o gamă mai largă de culori, acestea din urmă sunt evaluate pentru același aspect atractiv pe ambele părți.

Placa ondulată galvanizată ondulată este ideală pentru construirea de structuri temporare: de la șantierele de garduri până la clădiri și garaje portabile. La cerințe scăzute sau absente pentru estetică, este permisă utilizarea foilor substandard cu mici deviații de mărime sau alte defecte. Dacă este necesar, durata de viață poate fi extinsă prin simpla colorare, însă aceste măsuri sunt luate în stadiile inițiale de operare.

Profilistul este cel mai adesea instalat pe verticală, prezența unei cutii sau suporturi este o condiție prealabilă pentru tehnologia instalării sale. Acest material nu este recomandat să fie tăiat cu limba bulgară, cu excepția ferăstrăului circular. Ignorarea acestui punct duce la formarea de pete arse pe acoperirea cu zinc. C-8 este fixat sau conectat unul cu altul prin șuruburi sau nituri metalice, capul șurubului nu este răsucite până la capăt. Acest soi este ușor de îndoit, dar acest lucru nu este recomandat. Restricțiile includ, de asemenea, construcția în zone cu vibrații crescute.

Sfaturi pentru alegerea și cumpărarea

Calcularea cantității necesare a plăcii ondulate S8 se efectuează luând în considerare lățimea și suprapunerea utilă. În funcție de tipul de construcție este achiziționată cu marjă de 5-15%. Dimensiunile și performanțele sunt verificate pentru conformitatea cu marcajul și documentația atașată. Culoarea este aleasă în avans, trebuie combinată cu alte materiale de finisare și cu peisajul înconjurător. La cerințele scăzute pentru estetică și la un buget limitat, sunt suficiente clasele de galben galvanizat convențional, dacă este necesar, pot fi pictate mai târziu.

Accentul se pune pe integritatea stratului anti-coroziune și pe lipsa unor defecte evidente. Diametrul maxim admisibil al crestăturilor este de 10 mm, numărul lor pe 1 m2 nu trebuie să depășească 2, același lucru se aplică zgârieturilor profunde. Pentru eventualele substandard-uri există margini stratificate și puternic curbate. În notele galvanizate nevăzute, divorțurile de culoare albă de pe suprafață servesc ca un semn al căsătoriei.

Pe lângă inspecția vizuală, merită verificată conformitatea grosimii și masei declarate cu valoarea normativă. Abaterea la partea inferioară indică o calitate slabă a metalului laminat, materialul nu va rezista sarcinilor așteptate. În prezența unui micrometru este de dorit să se verifice uniformitatea foii de-a lungul întregii linii de tăiere, măsurătorile se fac la minimum trei puncte.

Disponibilitatea datelor și a certificatelor sunt verificate în mod obligatoriu, ținând cont de prețul ridicat de carton ondulat C-8 cu folie de plastic contrafăcut protecție cumpărare sau nekonditsiyu poate fi în orice magazin informal. Condițiile de încărcare, livrare și descărcare sunt negociate separat, panourile se cântăresc puțin, dar într-o formă netedă este dificil să le transferăm. Dezvoltatorii privați sunt mai ușor de tăiat în stoc.

Prețurile aproximative pentru foile profilate C-8 de la diferiți producători sunt prezentate în tabel:

Greutatea plăcii ondulate S-8

De ce depinde masa?

 • din caracteristicile unui aliaj de oțel;
 • grosimea materialului;
 • configurarea profilului;
 • dimensiunile foii în sine.

© 2005-2018 OOO Profkomplekt, Sankt-Petersburg. Politica de confidențialitate

Site-ul www.profkomplekt.ru este de natură exclusiv informațională și în nici un caz

condițiile nu este o ofertă publică. Pentru mai multe informații despre disponibilitate,

tipurile, caracteristicile și costul materialelor, vă rugăm să contactați birourile de vânzări

Tăvile profilate C8 - caracteristici tehnice, descriere, preț

Tăvile profilate C8-1150 - unul dintre cele mai universale profile, utilizat pe scară largă în construcțiile moderne. Foaia profilată C8 este cea mai economică bordură ondulată, este utilizată ca material pentru pereți, precum și pentru construirea de garduri și instalarea de plafoane suspendate. În ciuda faptului că capacitatea de transport este relativ mic, de multe ori galvanizată profilate C8 utilizate pentru acoperișuri înclinate de instalare pentru acoperișuri cu o pantă mai mare de 30-40 °.

Producția de carton ondulat C8: dimensiuni principale și cerințe de calitate pentru produsele finite

admisie C8 profilată și acoperișul sunt fabricate prin laminare la rece, în conformitate cu GOST 24045-94 și TU 1122-079-02494680-01 din tablă de oțel cu o grosime de 0,5 până la 0,7 mm. Materiile prime utilizate sunt:

 1. Valțuri laminate la rece, de calitate 01 și 220-350, în conformitate cu GOST R 52246-2004, cu strat de protecție de zinc în conformitate cu GOST 14918.
 2. Oțel galvanizat cu acoperire polimerică în conformitate cu GOST R 52146-2003 și oțel cu vopsea și vopsea în conformitate cu GOST 30246.

Următoarele echipamente sunt incluse în linia pe care se fabrică folia profilată ondulată C-8:

 • Un deblocator pe care este instalată o rolă de oțel;
 • Mașină de formare (deseori menționată ca laminor);
 • ghilotine;
 • un receptor;
 • stație de petrol;
 • telecomandă cu sistem automat de control.

Întregul proces de producție este complet automatizat, funcția personalului de schimbare este de a controla procesul de producție și de a monitoriza funcționarea echipamentului.

Profilul c-8 are o suprafață cu ondulații sub formă de trapezi cu înălțimea de 8 mm, o lățime de bază de 62,5 mm și o distanță între ondulații de 52,5 mm. La laminoarele moderne care fabrică plăci ondulate C8, dimensiunile foii de produse finite pot fi de la 0,5 la 12 m.

Standardul specifică următoarele cerințe pentru caracteristicile foii profilate din metal C8:

 1. Acoperișurile ondulate C8 pe partea din față pot avea zgârieturi ușoare și deteriorări care nu afectează integritatea stratului de protecție.
 2. Profilul C-8 poate avea următoarele abateri: înălțimea profilului este ± 1,0 mm, lățimea foii este de ± 8,0 mm și lungimea foii este ± 10,0 mm.
 3. Placa ondulată pentru gardul C-8 nu trebuie să aibă o coborâre mai mare de 1,0 mm pe o lungime de 1,0 m lungime a profilului cu o lungime a foii de până la 6,0 m și nu mai mult de 1,5 mm cu o lungime a foii mai mare de 6,0 m.
 4. Tăvile profilate de 8 mm nu trebuie să aibă o lățime de foi pe suprafețe plane mai mari de 1,5 mm și 3,0 mm pe faltele muchiei foii.

Foiata ondulată galvanizată S-8 este marcată în conformitate cu cerințele GOST 24045-94. Astfel, denumirea "foaie profilată S-8-1150-0.5" este interpretată după cum urmează:

 • C - perete;
 • 8 - înălțimea trapezului profilului, mm;
 • 1150 - lățimea profilului util (de lucru);
 • 0,5 - grosimea metalului semifabricatului inițial al oțelului turnat;

Aplicarea plăcii ondulate S8

Placa profilată C8 nu este utilizată în structuri portante, deoarece capacitatea plăcii profilate de a rezista la sarcină depinde de înălțimea valului și de 8 mm este cea mai mică valoare. Prin urmare, un astfel de carton ondulat este utilizat în principal pentru următoarele sarcini:

 • finisarea fatadelor cladirilor;
 • producerea de panouri sandwich;
 • fabricarea de clădiri auxiliare pe site-uri de către dezvoltatorii privați: depozit, magazin, bloc de gospodărie, duș, toaletă și altele;
 • construcția de garduri într-o zonă pentru care nu sunt caracteristice vânturile puternice.

Pentru a rezolva aceste probleme, foaia profilate C8 cu un strat de polimer este deosebit de relevantă. Este estetică și are o durată de viață mai mare decât versiunea galvanizată. Deci, poliesterul aplicat pe folii profilate își extinde funcționarea de la 10-15 ani la 20-30, adică aproximativ două ori. În cazul în care stratul este un pural, durata de viață a foliei profilate poate ajunge cu ușurință la 50 de ani sau mai mult.

În plus față de durata de viață extinsă, placa ondulată C8 cu acoperire polimerică din plastisol este rezistentă la deteriorări mecanice, deoarece stratul de protecție este aplicat printr-un strat de 200 μm. O astfel de foaie profilată este potrivită pentru utilizarea în zone caracterizate prin grindină, furtuni frecvente de praf și alte fenomene atmosferice care pot deteriora suprafața materialului.

Foaia profilate C-8 cu acoperire polimer PVDF nu este atât de protejată de deteriorarea mecanică, dar are rezistență chimică la acizi, alcalii și alte substanțe active. Prin urmare, această placă ondulată este utilizată în regiunile industriale, mai ales dacă producția este chimică, lângă drumurile aglomerate și pe țărmurile corpurilor de apă sărată.

În plus, foliile profilate polimerice C-8 pot fi față-verso, astfel încât gardul să arate la fel de bine atât din exterior, cât și din interior. În plus, stratul dublu de acoperire prelungește durata de viață.

Tăvile profilate C-8 - caracteristici tehnice și dimensiuni

Profilul C8, datorită greutății sale ușoare, este foarte convenabil de instalat. De exemplu, atunci când se construiește un gard de foi profilate C8-1150-0.6, greutatea unui metru pătrat de garduri va fi de doar 5.57 kg. Același lucru este valabil și pentru acoperiș, și cu cât greutatea acoperișului este mai mică, cu atât sistemul de trotuar este mai ieftin.

Dimensiunile tăierii foii ondulate C8 pot fi de la 0,5 la 12,0 m, ceea ce permite reducerea numărului de îmbinări de montaj atunci când se utilizează acest material pentru construcția de acoperișuri a clădirilor rezidențiale. Cât de mult se poate vedea tabla ondulată C8 în tabelul de mai jos.

Greutatea foii profilate: determinarea greutății diferitelor tipuri de foi

Tăvile profilate reprezintă un material de construcții căutat pentru a forma un acoperiș de calitate pe acoperiș. Înainte de cumpărare, toți parametrii sunt evaluați pentru a selecta materialul optim. O atenție deosebită este acordată greutății plăcii ondulate, deoarece este important ca stratul să nu exercite o încărcătură semnificativă pe pereții casei.

Caracteristicile materialelor

Important! Profilistul este un material de acoperiș accesibil, solicitat, practic și atractiv, format din oțel laminat de grosime mică, reprezentat de foi dreptunghiulare.

În timpul fabricării sale, se utilizează fără întârziere o presă specială, datorită căreia se strânge un profil trapez pe foaie. Pentru fabricarea acestuia se utilizează oțel zincat, iar în partea superioară este în mod necesar acoperit cu polimeri sau diferite acoperiri protectoare.

Important! Pe piață puteți găsi folii profilate care poartă, perete sau universal și care au diferențe semnificative în cost, greutate specifică și alți parametri, citiți mai multe despre tipurile de foi profilate.

Avantajele folosirii profilistilor includ:

 • o greutate mică de carton ondulat, care este mai mică decât alte materiale destinate formării acoperișului, astfel încât costurile de transport și formarea sistemului de caneluri sunt reduse;
 • greutatea foii profilate pe 1 m2, adesea utilizată nu mai mult de 10 kg;
 • durată lungă de funcționare, datorită rezistenței stratului de acoperire la coroziune, schimbări de temperatură, mucegai și degradare;
 • materialul este fiabil și durabil datorită capacității sale bune de încărcare, astfel încât chiar și o sarcină semnificativă de zăpadă nu va cauza deteriorarea stratului de acoperire;
 • ușurința și viteza de montare a plăcii ondulate, astfel că acoperișul poate fi acoperit cu acest material de către orice proprietar cu mâinile proprii și pentru asta nu este nevoie să utilizați unelte specializate.

Important! Datorită faptului că profilul metalic are o masă mică, acesta oferă un acoperiș ușor, ideal pentru structuri diferite.

Greutatea celor mai populare branduri de materiale

Profilistul este considerat universal, deci poate fi folosit pentru clădiri rezidențiale, clădiri temporare, garaje sau alte structuri. Poate avea un strat de polimer sau un strat protector de vopsea. Are grosimi diferite și alți parametri, prin urmare se recomandă să le studiați cu atenție proprietățile înainte de a alege foi specifice. Acest lucru este valabil mai ales pentru greutatea lor pe metru pătrat. Deoarece există multe tipuri de profiști, trebuie să evaluați caracteristicile fiecărui soi.

Tablă de perete

Este destinat acoperirii zidurilor clădirilor, precum și pentru formarea de garduri puternice și fiabile. Pentru producția sa se utilizează oțel de înaltă calitate, grosimea căruia variază între 0,5 și 0,7 mm, pentru detalii citiți: dimensiunile plăcii ondulate.

Greutatea foii profilate pe perete depinde de grosimea sa, deci dacă grosimea este de 0,45 mm, atunci greutatea tablei pe 1 mp m este de 4,52 kg, dar la o grosime de 0,7 mm această cifră este de 6,78 kg.

Suporturi de carton ondulat

Are un indice ridicat de capacitate de rulment, deci este ales pentru ridicarea de hangare puternice și durabile, pavilioane sau structuri similare.

Pentru fabricarea sa se utilizează bilete de oțel speciale, grosimea cărora variază între 0,7 și 1 mm. Greutatea este de asemenea dependentă de grosime, cu toate acestea, dacă este egală cu 0,7 mm, greutatea va fi 8,67 kg / m2, iar dacă este de 1 mm, greutatea este de 17.17 kg / m2.

Șipci profilate universale

Greutatea universului ondulat trebuie determinată cel mai des. Se utilizează în procesul de formare a acoperișului pe diferite structuri. Este prezentată în numeroase mărci, fiecare utilizată în anumite condiții. Atunci când alegeți un anumit brand, luați în considerare grosimea foii și condițiile de funcționare.

Tabelul greutății plăcii ondulate:

Important! Este nevoie de informații cu privire la greutatea de 1 m2 pentru calcularea corectă a indicatorilor de bază și parametrii de cadru pe acoperiș ca și în cazul în care acești parametri sunt luate în considerare, atunci este probabil că a făcut sistemul de schelete nu va putea face față presiunilor care să garanteze pericolul de a locui într-o casă ca asta, citește, de asemenea, : calculul sistemului de rafturi.

Criterii de alegere corectă a cartonului ondulat

Experții susțin că o coală mai profundă este achiziționată, cu atât este mai fiabilă.

Important! Un material de grosime considerabilă are o bună rezistență la procesul de coroziune, rezistă încărcărilor semnificative de la vânt și zăpadă, astfel încât acesta poate fi folosit în condiții dificile pentru o perioadă lungă de timp.

Pentru alegerea corectă a materialului de acoperire de calitate, sunt luate în considerare criterii importante:

 • Grosimea foii. Cu cât este mai mare, cu atât va fi mai dificilă și mai sigură. Este indicat să se aleagă un indice mediu, astfel încât încărcăturile pe sistemul de căpriori, mauerlatul și structura în ansamblu să fie mici, dar foile se confruntă perfect cu influențe diferite.
 • Consumul de metale. Parametrii și compoziția oțelului utilizat pentru a crea materialul afectează în mod direct greutatea foii, așadar înainte de a achiziționa direct se recomandă să studiați cu atenție calitatea materialului disponibil. Este recomandabil să vă concentrați asupra achiziționării de tipuri de oțel premium, deoarece acest lucru va avea un efect pozitiv asupra duratei de viață și calității stratului de acoperire.
 • Valoare înălțime. Cu cât este mai mare, cu atât este mai mare masa și capacitatea portantă a foii profilate. Profilul ridicat reduce în continuare suprafața utilă a materialului, ceea ce duce la creșterea consumului acestuia în timpul formării acoperișului.
 • Prezența unei acoperiri anticorozive. Oferă rezistență la coli înainte de procesul de coroziune, dar în același timp crește semnificativ greutatea acoperișului.

Astfel, atunci când alegeți un material, este necesar să luați în considerare o mulțime de criterii diferite, care fac posibilă obținerea unui înveliș de o calitate foarte bună și durabilă, în plus, citiți: ce fel de carton ondulat să alegeți pentru acoperiș.

De ce este determinată greutatea foii?

Greutatea acestui material de acoperire este considerată mică în comparație cu alte materiale similare. Calculul de masă este necesar pentru a rezolva o varietate de probleme:

 • ce parametri ar trebui să acopere structura coronamentului pentru greutatea acoperișului și încărcări diferite de la zăpadă, vânt și alte influențe atmosferice;
 • ce sarcină va afecta pereții și fundația structurii și acest moment ar trebui să fie gândit înainte de ridicarea structurii;
 • Cum vor fi transportate foile și transportate pe acoperiș.

Important! Cea mai solicitată este placa ondulată, care are o masă mică, deoarece este potrivită pentru grinzi diferite și nu are un efect semnificativ asupra construcției casei.

Astfel, este necesar să știți cât de mult cântărește cartonul ondulat în scopuri diferite. Acest lucru vă permite să calculați corect sarcina pe grinzi și pe peretele casei. Greutatea depinde de grosimea plăcii și de gradul materialului. Calculul trebuie făcut înainte de cumpărarea directă a foilor.

Cât cântă folia ondulată?

Una dintre materialele de construcție moderne multifuncționale și utilizate pe scară largă este placa ondulată.

Deoarece materialul are o suprafață de relief, ceea ce îl face proprietar al rigidității excepționale longitudinale și transversale, acesta este utilizat aproape pretutindeni.

De asemenea, mită și alte calități: rezistență, ductilitate și rezistență la coroziune.

Ce este făcut din carton ondulat

Pentru fabricarea plăcilor ondulate se utilizează același material ca și pentru acoperișurile din oțel - tablă de oțel.

Pur și simplu, această foaie este rulată prin laminare la rece prin alte mașini, iar aspectul plăcii ondulate se dovedește a fi diferit.

Dacă placa metalică este o imitație a plăcilor ceramice, placa ondulată simulează o ardezie.

Apoi, un strat de zinc este aplicat pe suprafața foii pentru ao proteja de coroziune și un strat de acoperire anticorozivă din polimeri.

În funcție de scopul exploatării, tabla ondulată este împărțită în mai multe tipuri:

 1. Stampile "H". În marcajul său, prezența literei H indică faptul că este un material "portant". Pe o astfel de placă ondulată, grosimea foii de oțel este cea mai mare posibilă din toate. Înălțimea valului este de asemenea maximă.

Pentru a face acest material și mai rigid, se realizează caneluri suplimentare pe suprafața sa. marca Profilate H a lucrat bine în fabricarea de containere grele de marfă, precum și în construcția de hale, garaje, depozite, magazine, garduri, clădiri și alte obiecte.

Această placă ondulată este cea mai des utilizată pentru acoperirea exterioară a zidurilor clădirilor, pentru fabricarea porților, a gardurilor. Uneori aceste folii profilate sunt folosite în lucrările de acoperișuri.

Dar acest lucru se întâmplă foarte rar, deoarece un astfel de material cântărește foarte mult.

 • Tăvile profilate "NS". Acesta este un material de perete de încărcare. Acest material este cel mai versatil dintre tipurile de carton ondulat. Grosimea unei astfel de folii profilate este medie.

  De asemenea, suprafața undei sale are o înălțime medie. Materialul profilat din clasa "NS" se caracterizează prin rigiditate sporită și poate fi utilizat pentru finisarea tavanelor, pereților, podelelor de orice tip, ca material de acoperire.

 • Stampile "C". Deja pe marcaj este clar că acesta este un perete profnastil.I pentru decoratiuni de perete este cel mai adesea folosit doar astfel de foi profilate. Grosimea mică a produsului simplifică foarte mult instalarea.

  De regulă, aceste folii profilate sunt utilizate împreună cu diferite tipuri de încălzitoare: spumă, ecowool, vată minerală sau izolanți naturali.

  Se produce o foaie gradată "C" de grosime medie și mică. Înălțimea ondulei este medie, ceea ce face ca acest material să fie foarte convenabil pentru instalarea acoperișurilor.

  Acoperișul acestui material se distinge prin rezistența și fiabilitatea acestuia. Rezistă cu ușurință orice sarcină la orice impact.

  Un astfel de element purtător este adesea utilizat ca o pardoseală pe schelă: un astfel de material rezistă cu ușurință unei sarcini mari de greutate.

  Caracteristici generale

  Grosimea plăcilor de la 0,4 mm la un perete de tablă ondulată până la 1,5 mm la un suport ondulat.

  Prezența unor nervuri suplimentare, precum și canelurile, fac ca acest material să fie foarte rezistent la diferite medii agresive și la orice fel de încărcături.

  Dar acest material, în ciuda rezistenței sale mecanice deosebite, este unul dintre cele mai ușoare materiale de construcție.

  Tăvile profilate H sunt folosite în construcții peste tot.

  Este, de asemenea, adesea folosit pentru reparații și reparații.

  Dacă placa ondulată este utilizată pentru finisarea acoperișului, este un material marca H sau HC.

  Este capabil să reziste cu ușurință la greutatea unei persoane (care este foarte importantă în timpul instalării) sau la orice grosime a capacului de zăpadă.

  Încărcarea, influența mecanică sau chimică, practic nu influențează foile profilate.

  Prezența unui înveliș galvanizat și a unui film de polimer face plăcile de oțel să nu fie susceptibile la umiditate, schimbări de temperatură ascuțite, coroziune.

  Puteți transporta și instala folii profilate în orice vreme.

  Pentru instalarea plăcilor ondulate, nu sunt necesare unelte complexe de construcție și echipamente speciale.

  Despre greutatea acoperișurilor metalice prin referință. Specificații și greutatea unui metru pătrat.

  Despre greutatea ardei aici. Greutatea ardei este de 7-val, 8-val, plat.

  Greutatea materialului

  Greutatea foii profilate din oțel depinde de grosimea acesteia, de grosimea stratului de zinc și polimer.

  Tăvile profilate C8 - caracteristici tehnice, descriere

  • 05/19/2015

  Tăvile profilate C8 - caracteristici tehnice, descriere

  Tăvile profilate C8-1150 - unul dintre cele mai universale profile, utilizat pe scară largă în construcțiile moderne. Foaia profilată C8 este cea mai economică bordură ondulată, este utilizată ca material pentru pereți, precum și pentru construirea de garduri și instalarea de plafoane suspendate. În ciuda faptului că capacitatea de transport este relativ mic, de multe ori galvanizată profilate C8 utilizate pentru acoperișuri înclinate de instalare pentru acoperișuri cu o pantă mai mare de 30-40 °.

  Producția de carton ondulat C8: dimensiuni principale și cerințe de calitate pentru produsele finite

  admisie C8 profilată și acoperișul sunt fabricate prin laminare la rece, în conformitate cu GOST 24045-94 și TU 1122-079-02494680-01 din tablă de oțel cu o grosime de 0,5 până la 0,7 mm. Materiile prime utilizate sunt:

  • Valțuri laminate la rece, de calitate 01 și 220-350, în conformitate cu GOST R 52246-2004, cu strat de protecție de zinc în conformitate cu GOST 14918.
  • Oțel galvanizat cu acoperire polimerică în conformitate cu GOST R 52146-2003 și oțel cu vopsea și vopsea în conformitate cu GOST 30246.

  Următoarele echipamente sunt incluse în linia pe care se fabrică folia profilată ondulată C-8:

  • Un deblocator pe care este instalată o rolă din oțel;
  • O mașină de formare (adesea menționată ca laminor);
  • Ghilotine;
  • Dispozitiv de recepție;
  • Plante oleaginoase;
  • Telecomanda cu sistem automat de control.

  Întregul proces de producție este complet automatizat, funcția personalului de schimbare este de a controla procesul de producție și de a monitoriza funcționarea echipamentului.

  Profilul c-8 are o suprafață cu ondulații sub formă de trapezi cu înălțimea de 8 mm, o lățime de bază de 62,5 mm și o distanță între ondulații de 52,5 mm. La laminoarele moderne care fabrică plăci ondulate C8, dimensiunile foii de produse finite pot fi de la 0,5 la 12 m.

  Standardul specifică următoarele cerințe pentru caracteristicile foii profilate din metal C8:

  • Acoperișurile ondulate C8 pe partea din față pot avea zgârieturi ușoare și deteriorări care nu afectează integritatea stratului de protecție.
  • Profilul C-8 poate avea următoarele abateri: înălțimea profilului este ± 1,0 mm, lățimea foii este de ± 8,0 mm și lungimea foii este ± 10,0 mm.
  • Placa ondulată pentru gardul C-8 nu trebuie să aibă o coborâre mai mare de 1,0 mm pe o lungime de 1,0 m lungime a profilului cu o lungime a foii de până la 6,0 m și nu mai mult de 1,5 mm cu o lungime a foii mai mare de 6,0 m.
  • Tăvile profilate de 8 mm nu trebuie să aibă o lățime de foi pe suprafețe plane mai mari de 1,5 mm și 3,0 mm pe faltele muchiei foii.

  Foiata ondulată galvanizată S-8 este marcată în conformitate cu cerințele GOST 24045-94. Astfel, denumirea "foaie profilată S-8-1150-0.5" este interpretată după cum urmează:

  • C - perete;
  • 8 - înălțimea trapezului profilului, mm;
  • 1150 - lățimea profilului util (de lucru);
  • 0,5 - grosimea metalului semifabricatului inițial al oțelului turnat;

  Tăvile profilate C8 - caracteristici tehnice

  Profilul C8, datorită greutății sale ușoare, este foarte convenabil de instalat. De exemplu, atunci când se construiește un gard de foi profilate C8-1150-0.6, greutatea unui metru pătrat de garduri va fi de doar 5.57 kg. Același lucru este valabil și pentru acoperiș, și cu cât greutatea acoperișului este mai mică, cu atât sistemul de trotuar este mai ieftin.

  Dimensiunile tăierii foii ondulate C8 pot fi de la 0,5 la 12,0 m, ceea ce permite reducerea numărului de îmbinări de montaj atunci când se utilizează acest material pentru construcția de acoperișuri a clădirilor rezidențiale. Cât de mult se poate vedea tabla ondulată C8 în tabelul de mai jos.

  Tăvile profilate (carton ondulat) С8

  Tăvile profilate C8 sunt materiale de construcție universale utilizate în construcții industriale și civile. Tabla ondulată galbenă sau vopsită C8 este considerată în mod tradițional o marcă de fațadă (perete, pentru gard). Utilizat în mod activ în construcția de garduri, fațadele și pereții (exteriori și interiori). Foaia profilată C8 este caracterizată de cea mai mică înălțime a profilului de 8 mm și de aceeași dimensiune a trapezului uniform din ambele părți ale foii. La fel ca orice laminare metalică, are o durată lungă de viață (până la 35 de ani), costuri reduse, specificații de performanță bune în condițiile unor schimbări de temperatură ridicată în regiunea noastră. Cu toate acestea, înălțimea C8 ondulat (înălțimea trapezului) nu permite să-l folosească în toate domeniile și nu este recomandat pentru utilizare în structuri de acoperișuri sau portante, deoarece acest tip de profil nu rezista la sarcini deviate sau orizontale grave. Acesta este motivul pentru aplicația principală C8 ondulat: admisie, fațada și pereții, adică, în zonele de construcție cu sarcini verticale.

  Caracteristicile tehnice ale cartonului ondulat C8: dimensiuni, grosime, greutate

  Tăvile profilate C8 sunt produse în următoarele grosimi de metal: 0,35; 0,4; 0,45; 0,5; 0,55; 0,6; 0,7 mm. Laminarea metalică (inclusiv placa ondulată S8 1150) cu grosimea de 0,4 și 0,35 mm este un produs de clasă economică. Pentru plăcile de fațadă, perete și profilate, grosimea optimă pentru metal este de 0,5 și 0,45 mm. Părțile A și B sunt marcate de culoarea pe ambele părți, și anume acoperirea polimerică poate fi localizat atât pe o parte și de cealaltă parte a foii. Dimensiunile geometrice ale foii de carton ondulat C8 full Schirin 1200 partea activă a IME 1150 mm, iar greutatea sa este indicată în tabel.

  • Lățimea totală 1200 mm, lățimea de lucru 1150 mm;
  • Profil înălțime 8mm;
  • Grosimea metalului este de 0,35-0,7 mm;
  • Lungimea foii este de 0,5-12 m;
  • Greutate 3,2-6 kg pe m2 în funcție de grosimea metalului;

  Atenție vă rog! ACEASTĂ ESTE IMPORTANT. Un rol important îl joacă galvanizarea metalului din care este fabricată foaia profilată C8. In ultimii ani, a intrat metalul de piață cu imersie scăzut galvanizat mai mică de 100 g / m2, dar trebuie înțeles că este destinat utilizării de scurtă durată, deoarece este un strat dintr-o anumită densitate de zinc, și nu numai stratul superior protejează tabla de oțel de la coroziune (rugină). Învelișul zinc standard trebuie să fie cuprins între 140 și 275 g / m2, în funcție de tipul de înveliș. În consecință, prețul de admisie C8 ondulat cu oțel galvanizat la joasă este mai ieftin decât standardul, dar durata de viață din metal, cu un mic din oțel galvanizat este mult mai mică decât cu standardul.

  Producția de carton ondulat și acoperit cu C8 galvanizat și acoperit: preț și calitate

  Fabricarea posibilă din metal galvanizat ondulat C8 (un strat simplu de zinc) și un strat polimeric colorat (Brown 8017, Green 6005, 3005 culori bordo, alb și altele de pe paleta RAL). din tablă de oțel vopsită acoperit cu C8 pot fi produse în orice culoare ral, și, de asemenea, de culoare cu imitație de lemn sau piatră. tablă de oțel galvanizat C8 utilizat într-o construcție ieftină în construcția și placarea fațadelor și a pereților hangare, depozite, hale industriale, instalare de garduri ieftine. plante mari sunt produse metalloprokatyvayuschie galvanizate sau vopsite profilata C8 fabricarea rus de materie primă (Severstal, Lipetck, Mmagnitogorsk). Astăzi putem cumpăra mai ieftin profilate C8 din nizkootsinkovannogo metalice la Moscova pentru un „rapid“ clădire „de vânzare“ sau garduri temporare.

  Culoare perete vopsit profilat C8 acoperită este o soluție bună pentru a fi utilizat ca material de placare pentru exterior și interior al clădirilor. Profilate C8 strat de poliester poate fi unidirecțională (în acest caz o parte a culorii, iar cea de a doua gri (grund special) sau carton ondulat bilateral. Dublu adezivă C8 polimer colorat acoperit pe două laturi și arata la fel de ambele părți. Cu toate acestea, spre deosebire de culoarea profmateriale C8 opțiune unilaterală laminate bilateral culori metalice este limitată, de regulă, trei culori - maro, visiniu, verde.

  Cea mai populară acoperire de culoare este poliesterul. Vopseaua poliesterică din polimer color cu o suprafață netedă lucioasă și o grosime de 25 microni este potrivită pentru orice condiții climatice. Ca bază a stratului de acoperire se utilizează vopsea poliesterică cu o înaltă rezistență a culorii. Poliesterul se caracterizează prin flexibilitate excelentă, formabilitate și este ieftin.

  Acest metal vine de la producătorii din Rusia, Europa și Asia și este foarte popular cu constructorii și cumpărătorii privați, datorită unei game largi de culori și a relativității. Șpaclul C8 (prețul acoperit cu poliester) este cea mai mare opțiune bugetară pentru construirea de garduri în regiunea noastră.

  Pentru mai mulți clienți exigenți pot comanda C8 profilate 0.5 de grosime de metal foarte mare calitate 0.5 cufundare Top galvanizat sau acoperiri scumpe PRINT, Ecosteel (cu pietre simulate și model de lemn), care este un preț mai mare pe foaie și, respectiv, pe m2. Uită-te la galeria foto de mai jos din carton ondulat C8, cu diferite tipuri de acoperiri si culori.

  O descriere mai detaliată a tuturor straturilor de acoperire se află pe pagina "Acoperiri de polimeri".

  Compania CROWN este reprezentativ pentru plante (producție) și vinde C8 tablă profilată ca galvanizat și vopsit în orice culoare din metal Rusia și Europa producători de renume: (Lyubertsy) METALLPROFIL (Lobnya), GRAND LINE (GRAND LINE, Obninsk), PROMINTEH STINERZHI (Protvino), MMK (Schelkovo). În compania noastră puteți cumpăra C8 profilate galvanizat sau acoperit pe en-gros și cu amănuntul producător la cel mai mic pret pe foaie. Vanzarea C8 foi de en-gros este efectuată prin transfer direct din fabrică, cu posibilitatea de livrare gratuită la Moscova și regiunea Moscova, atât pentru clienții privați și angrosiști ​​în performanța fabricii. Termenii de fabricație în producția de 2-3 zile, tăierea înălțimea foii de carton ondulat C8 făcută în orice lungime cerută de client 0,5 m până la 12 m. Aceasta planta este un serviciu gratuit. La comanda poate fi tăiată în C8 profilată cu o margine semicirculară.

  Poziția de depozitare - C8 profilate galvanizat si acoperit cu poliester colorat trei culori - RAL 8017 (maro), RAL 3005 (maro), RAL 6005 (verde), 2 M înălțimea foii.

  Prețul efectiv pentru o foaie de carton ondulat S8 cu o înălțime de 2000 de depozitare și tăiere (comandă) în producție de orice altă lungime este indicat în lista de prețuri de pe pagina "Prețuri". Costul total al ordinii fatadei de pe tabla ondulată, inclusiv șuruburile și accesoriile, poate fi calculat independent sau trimis către noi "Cerere de calcul"

  Profilist S-8 x 1150

  Profilata S8-1150 - tabla din otel cel mai economic, este folosit ca material de placare perete, precum și pentru construirea de garduri și instalarea de plafoane suspendate. În ciuda faptului că capacitatea de transport este relativ mic, de multe ori galvanizat tablă de oțel C8 este utilizat pentru instalarea de acoperisuri pe acoperișuri înclinate cu o pantă mai mare de 30-40 °.

  cerere

  Profilul C8 este utilizat în principal pentru următoarele sarcini:

  • Finisaje de fatade ale cladirilor;
  • Fabricarea panourilor sandwich;
  • Producția de clădiri auxiliare pe site-uri de către dezvoltatorii privați: un depozit, un magazin, un bloc de gospodărie, un duș, o toaletă și altele.
  • Construirea de garduri într-o localitate pentru care nu sunt caracteristice vânturile puternice.

  Pentru a rezolva aceste probleme, foaia profilate C8 cu un strat de polimer este deosebit de relevantă. Este estetică și are o durată de viață mai mare decât versiunea galvanizată. Astfel, aplicat la poliester C8 profilate prelungește funcționarea sa de la 10-15 ani la 20-30 de ani, care este de aproximativ două ori. În cazul în care stratul este un pural, durata de viață a foliei profilate poate ajunge cu ușurință la 50 de ani sau mai mult. N rofnastil C-8 poate fi bi-polimer, prin gardul va arata la fel de bine, atât în ​​exterior și în interior. În plus, stratul dublu de acoperire prelungește durata de viață.

  Specificații tehnice

  Profilul c-8 are o suprafață cu ondulații sub formă de trapezi cu înălțimea de 8 mm, o lățime de bază de 62,5 mm și o distanță între ondulații de 52,5 mm. Grosimea plăcii a fost de 0,4 la 1 mm. Datorită dimensiunii valului, lista de roboți C8 are o greutate redusă, ceea ce este foarte convenabil pentru instalare. De exemplu, atunci când se construiește un gard din foaia profilată C8-1150-0.6, greutatea unui metru pătrat al gardului va fi de numai 5,57 kg. Același lucru este valabil și pentru acoperiș, și cu cât greutatea acoperișului este mai mică, cu atât sistemul de trotuar este mai ieftin.

  Noi personal, cu un micrometru, verificăm fiecare lot al plăcii profilate, care este produsă din fabrică, înainte de ao aduce în depozit. Astfel, GARANTEAză consumatorului acest lucru
  Poflistul nostru îndeplinește pe deplin standardele de calitate și parametrii uimiți.

  Dimensiunile tăierii foii ondulate C8 pot fi de la 0,5 la 12,0 m, ceea ce permite reducerea numărului de îmbinări de montaj atunci când se utilizează acest material pentru construcția de acoperișuri a clădirilor rezidențiale.
  Cât de mult se poate vedea tabla ondulată C8 în tabelul de mai jos:

  Tăvile profilate C8 - dimensiunile și caracteristicile pentru calcularea greutății plăcii și volumul achiziției
  cât de mult cântărește tabla ondulată și, de asemenea, grosimea metalului profilate sunt indicate în tabelul de mai jos

  Tăvile profilate C8: caracteristicile tehnice ale materialului

  Popularitatea plăcii ondulate S8 se explică prin versatilitatea sa. O foaie profilată subțire, ușoară și durabilă este utilizată pentru a crea bariere, structuri și clădiri temporare și permanente. Din aceasta, veți obține acoperișuri bune și pereți metalici pentru pereți. Condiția principală este de a evita sarcini grele pe foaie, realizând o panta suficientă a acoperișului.

  Denumirea "C" în marcarea foii profilate înseamnă că materialul este destinat pentru ridicarea pereților, figura 8 este înălțimea profilului.

  Cele mai bune calitati sunt C8 ondulate, situate pe verticală. Datorită prețului și durabilității sale reduse, este materialul ideal pentru ridicarea gardurilor solide, a pavilioanelor, a construcțiilor sandwich.

  Grosimea mică a materialului face ca lucrul cu acesta să fie simplu. Principala condiție a durabilității și conservării aspectului decorativ este integritatea acoperirii protectoare. Pentru a tăia foaia, utilizați foarfeci metalice convenționale.

  Unde este aplicat profilul C8

  • Producția de panouri sandwich neinflamabile pentru pereții despărțitori interiori și suprafețe exterioare
  • Montarea metalică a casei cu foi profilate, pereți
  • Garduri si protectii
  • Fabricarea de pereți sau elemente ale acestora pentru clădiri de arhitectură mică, structuri temporare: furaje, depozite, copertine, garaje, pavilioane
  • Structurile scuturilor subțiri sau multilaterate
  • Fabricarea de panouri și elemente pentru pereți de clădiri se ridică rapid
  • Construcția acoperișului pe o cutie continuă

  Dimensiunile și greutatea plăcii ondulate C8

  Tăvile profilate C8 au o grosime minimă de 0,4 mm. Contorul de funcționare al unui astfel de produs are o masă de 3,87 kg.
  Cu o grosime de peste 0,4 mm, contorul de greutate cântărește aproape 4 kg.
  Atunci când grosimea foii este de jumătate de milimetru, contorul de greutate cântărește 4,72 kg.
  Contorul produsului, a cărui grosime este de 0,55 mm, diferă cu o masă de 5,15 kg.
  Grosime 0,6 mm - greutatea plăcii ondulate atinge 5,57 kg.

  Caracteristicile tehnice ale cartonului ondulat C8

  Clasificarea foii profilate C8 pentru asamblare și asamblare

  Un metru de carton ondulat poate acoperi 1200 de milimetri pătrați ai structurii, determinând astfel zona utilă a produselor.

  Suprafața de acoperire a unui metru de foaie fără o suprapunere tehnologică este de 1150 de centimetri pătrați.
  Lățimea totală a produsului profilat este de 1200 de centimetri.
  Profilul de tablă ondulată este de 8 milimetri.
  Lungimea unui produs este de la 0,5 la 5 metri.

  Cel mai bine este să folosiți placa ondulată C8 pentru acoperișul baldachinului. Baldachinul realizat din carton ondulat cu propriile mâini ale acestui brand vă va ajuta să vă protejați de mașina de ploaie sau de lemne, să dotați brazierul sau locul de joacă pentru copii.

  Acesta poate fi, de asemenea, utilizat în construcția unui garaj, în special sub formă de placare. Ce va face pentru a construi un garaj din carton ondulat cu mâinile tale? Ce etape are în vedere? Acest articol răspunde la aceste întrebări.

  Achiziționarea de carton ondulat S8

  Întreprinderile specializate în producția de produse din fier laminat realizează masiv diverse tipuri de plăci ondulate. La prețurile cu ridicata și cu amănuntul, luând în considerare acțiunile și reducerile, îl puteți cumpăra în magazinele de materiale pentru construcții și producătorul din depozit.

  Preturi pentru carton ondulat C8

  Material cu un strat de polimer: un element 0,4 mm grosime - 154 ruble pe metru pătrat, 183 ruble pe metru liniare.

  Tablă ondulată din oțel galvanizat: foaie de 0,4 mm - 129 ruble pe metru pătrat, 155 ruble pe metru liniar.

  Foliile profilate cu o acoperire protectoare de zinc C8, foaie de 0,5 mm, din oțel, cu dimensiuni de până la 12 m sunt 177 ruble pe metru pătrat.

  O foaie similară, dar cu o grosime de 0,55 mm - 202 ruble.

  Grosimea de 0,7 mm - 252 ruble.

  Preturi exemplificative pentru carton ondulat C8

  GOST și TU

  Caracteristicile tehnice, dimensiunea fețelor ondulate ale foii C8 este reglementată de GOST 24045-94.

  Placa cu profilul presat, fără o acoperire din materiale de vopsea și lac, trebuie să fie realizată din foi subțiri, laminate la rece, cu o acoperire protectoare din zinc conform GOST 14918.

  O foaie cu strat de vopsea și vopsea specială trebuie făcută din metal laminat, având un înveliș protector și decorativ pentru montarea structurilor și structurilor în conformitate cu GOST 30246.

  Pe suprafața netedă a porțiunilor de foi plane cu ștampile profilate unde C8 nu ar trebui să fie cele care au un strat poate avea o scuff superficială sau zgârieturi fără a deteriora stratul de acoperire continuu.

  Sunt permise abateri minore de la dimensiunile standard, care nu afectează calitatea finală a clădirilor; acestea nu ar trebui să fie mai mult:

  • În înălțime - 1 mm
  • Lățime - 8 mm
  • Lungime - 10 mm

  Adâncimea valurilor, distanța dintre acestea, grosimea metalului produselor finite nu sunt supuse controlului.

  Parametrii plăcii ondulate С8

  Modelul produsului în formă de semilună nu trebuie să depășească un milimetru pe metru de lungime. Când lungimea este mai mare de 6 m, este permisă depășirea a 1,5 mm.
  Secțiunile plate ale foii profilate nu trebuie întrerupte cu o lățime mai mare de 1,5 mm și pe rafturile rafturilor de-a lungul marginii - 3 mm. Atunci când se efectuează o tăiere diagonală, lungimea plăcii nu trebuie să depășească dimensiunea nominală.

  De unde să cumpărați carton ondulat

  Alegerea gradului de carton ondulat și tipul de acoperire, acordați atenție producătorului și materiilor prime cu care lucrează. Oțelul produs de Republica Populară Chineză, care cade în număr mare pe piața rusă, este de o calitate mai slabă decât materiile prime ruse. Un producător de conștiință alege cu atenție și indică în documentele furnizorilor de materii prime.

  Cei mai buni termeni de cumpărare și prețuri pentru foile profilate de la producători și companii mari care lucrează pe piață de foarte mult timp, care apreciază loialitatea clienților și a partenerilor. Acestea oferă condiții avantajoase de cumpărare și livrare.

  Cea mai bună pardoseală este cea care se potrivește cel mai bine scopurilor și scopului. Marcarea, GOST-urile, fotografiile și specificațiile permit alegerea materialului potrivit pentru construcție și reparații.

  Video despre caracteristicile tehnice ale cartonului ondulat S8

  Videoclipul indică parametrii standard ai plăcii ondulate S8.

  Cât de mult cântărește?

  Tăvile profilate - un material de construcție din tablă de oțel profilate (foaie ondulată). Greutatea plăcii ondulate depinde de grosimea plăcii de oțel, de înălțimea și de forma ondulațiilor. Panoul ondulat este împărțit într-un panou de perete - marcajul "C", acoperișul sau universalul - marcajul "NS" și poartă - marcajul "H". Înălțimea și lățimea utilă a foii profilate sunt de asemenea indicate în marcaj. Grosimea foii în marcaj nu este indicată.

  Producția de carton ondulat este reglementată de GOST 24045-94

  • C8-1150 - panou ondulat cu o înălțime de 8 mm, cu o lățime utilă de 1150 mm.
  • H60-845 este o foaie profilată cu înălțime de 60 mm, cu o lățime utilă de 845 mm.