Categorie Tipuri

Ansambluri pentru sistemul de bare de acoperiș

Sistemul de acoperiș este scheletul acoperișului. Este ea responsabilă de rezistența acoperișului, de fiabilitatea și rezistența acestuia la încărcături. Atunci când construiți o casă pe cont propriu, trebuie să știți cum să faceți în mod corespunzător dispozitivele de fixare a sistemului de acoperișuri, astfel încât acoperișul să fie sigur și sigur.

Cum să amplasați corect izolația pe acoperiș

Secvența de instalare a izolațiilor din acoperiș din interiorSarcina # 8212 necesită o atenție deosebită; cum să izolați acoperișul din interior. În mod ideal, soluția la această problemă ar trebui inițial pusă în proiectul de construire a unei case.

Casă modernă, cu acoperiș plat

Construirea unei case cu cadru cu acoperiș platÎn Rusia, structurile de cadru care au un acoperiș plat sunt construite rar. Dar interesul pentru ei a crescut recent. Astfel de clădiri arată elegant și rafinat.

Instalarea unui sandwich de coș de mâini

Numele sandwich-ului de fum se datorează particularităților designului țevii - constă în canalele interioare și exterioare, precum și în stratul termoizolant care se află între ele.

Ce este un aerator de acoperiș?

Calitatea și durabilitatea acoperișului depind de mulți factori, inclusiv protecția împotriva umezelii și a condensului. Umiditatea pătrunde în spațiul sub acoperiș din mediul înconjurător sau din interiorul încăperii (sub formă de vapori de apă).

HOME

Construcția acoperișului de șold cu suportul rafturilor pe grinzi.Despre acoperișul șoldului, am vorbit deja într-unul din articolele anterioare de pe site. A fost descrisă construcția acoperișului cu sprijinul rafturilor de pe Mauerlat.

Baia de pe panouri

Planificarea înainte de construirea unei case de baie
Baia trebuie să aibă aproximativ următoarea listă de camere: Cameră de aburi - regim de temperatură 50-55 ° C, dimensiune 2 x 2 m. Spălarea (duș) - temperatura nu trebuie să depășească 40 ° C, dimensiunea de 2x2,5 m Vestiar (dressing) - temperatura minima 21 ° C, 2x3 m. Sala de intrare (vestibul) - 1x1m.<

Arborii stiluri

Stilurile moderne de arbori sunt în mod constant completate cu noi exemple reușite de realizare a ideilor de design peisagistic. Cu toate acestea, există o așa-numită "clasică de aur", care oferă câteva stiluri de arbori, realizate din diverse materiale.